Aurinkovoiteen puhdistus iholta RimitaOats-kasvojenpuhdistus- ja suihkuöljyn avulla

Kun paisteinen päivä päättyy ja varjot pitenevät, aurinkovoiteet on aika poistaa iholta. Yöksi niitä ei kannata hipiälleen jättää, koska ihon on tärkeää hengittää ja antaa uudistua rauhassa sinun nukkuessasi. Kotimaiset RimitaOats-öljyputsarit ovat erinomaisia valintoja hellävaraisen mutta tehokkaaseen ihonpuhdistukseen. Niiden avulla niin aurinkovoiteet kuin mineraalimeikitkin saa poistetuksi iholtaan käden käänteessä.

Aurinkovoiteen puhdistus iholta RimitaOats-kasvojenpuhdistus- ja suihkuöljyn avulla

Kun paisteinen päivä päättyy ja varjot pitenevät, aurinkovoiteet on aika poistaa iholta. Yöksi niitä ei kannata hipiälleen jättää, koska ihon on tärkeää hengittää ja antaa uudistua rauhassa sinun nukkuessasi.

Pietarsaarelaisen Rimita Green -yrityksen pieteetillä kehittämät kotimaiset RimitaOats-öljyputsarit (RimitaOats -kasvojenpuhdistusöljy ja RimitaOats -suihkuöljy) ovat erinomaisia valintoja hellävaraisen mutta tehokkaaseen ihonpuhdistukseen. Niiden avulla niin aurinkovoiteet kuin mineraalimeikitkin saa poistetuksi iholtaan käden käänteessä hurmaten käyttäjänsä miedon herkullisella tuoksullaan ja ensiluokkaisella käyttömukavuudellaan. Ylellisen tuntuisen puhdistuksen jälkeen iho jää samettisen pehmeäksi.

Hoitavan ja ravitsevan tehonsa RimitaOats-putsarit ammentavat Suomen luonnon antimista: ihoa rauhoittavasta kaurasta ja superravitsevasta tyrnistä. Sarjan tuotteet puhdistavat ihon samalla sitä hellävaraisesti hoitaen ja tehokkaasti kosteuttaen. Kokonaisvaltaisesti hyvää tekevän puhdistuksen tuloksena ihosta tulee elinvoimainen ja hyvinvoiva.

Niin kasvojenpuhdistus- kuin suihkuöljykin vaahtoavat lempeästi. Tämän ansiosta tuotteiden puhdistusteho on erinomainen ja ne on helppoa pestä pois iholta. Kevyesti vaahtoava koostumus saa aikaan myös sen, ettei suihkuöljykään tee lattioita liukkaiksi.

Aurinkovoiteen puhdistus iholta käden käänteessä

Suven saavuttua etenkin pohjoismaisen vaalea ja ohut iho tulee suojata huolellisesti porotukselta. Hyvää tekevien vaikutustensa ohella armaan auringon hemmottelevat säteet kuivattavat ihoamme tai pahimmillaan polttavat hipiäämme, ellemme ole suojautuneet aurinkovoitein tai peittävin vaattein.

Kemiallisiin filttereihin perustuvien aurinkovoiteiden asemasta suosittelemme käyttämään luonnonkosmetiikkasertifioituja aurinkovoiteita, jotka fysikaalisten suojiensa ansiosta ovat ystävällisiä niin iholle kuin ympäristöllekin. “Tavallisten” aurinkovoiteiden sisältämät kovat kemikaalit vahingoittavat vesistöjä eliöineen ja siksi lempeämpien aurinkovoiteiden suosiminen onkin kesäinen ekoteko.

Kesäpäivän päätteeksi aurinkovoiteet saa varsin vaivattomasti poistetuksi iholta RimitaOats-tuotteiden avulla. Kasvoilta aurinkovoiteet puhdistuvat RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljyä käyttäen ja vartalon iholta puolestaan RimitaOats-suihkuöljyn suosiollisella avustuksella.

Hemmottelevaa lisätehoa aurinkovoiteiden poistopuuhiinsa konjac sponge -kasvosienen avulla. Näin aurinkovoiteet lähtevät livakasti lipettiin iholta ja samalla tulet hemmotelluksi kevyellä kuorinnalla ja minihieronnalla.

RimitaOats suihkuöljy rannalla

RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljy on ylellinen valinta myös silmä- ja mineraalimeikkien poistamiseen kasvoilta

Ravitsevien ja kosteuttavien vaikutustensa ansiosta RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljy onkin niittänyt suurta suosiota myös kuivan, pintakuivan ja atooppisenkin ihon omaavien keskuudessa.

Aurinkovoiteiden lisäksi silmä- ja mineraalimeikitkin saa kasvojen iholta poistetuksi varsin vaivattomasti tällä öljypohjaisella, pehmeästi vaahtoavalla puhdistusaineella. Hellävaraisesti puhdistava öljy sopii loistavasti myös trendikkääseen kaksoispuhdistukseen, jolloin mukana menossa ovat myös RimitaTriple-puhdistusvaahto ja -kasvovesi.

RimitaOats-suihkuöljy on sulostuttava suihkuseuralainen

Aurinkovoiteet tehokkaasti pesevä RimitaOats-suihkuöljy rauhoittaa ja kosteuttaa, raviten kuivaakin ihoa paisteisen päivän päätyttyä. 
Kevyesti vaahtoava ja lempeä pesukaveri jättää ihon ihanan pehmeäksi. Kosteuttavan vaikutuksen ansiosta pesutuokion päätteeksi ei välttämättä tarvita vartalovoidetta. 

RimitaOats-suihkuöljyllä peseytyminen nostaa mielenkin arjen yläpuolelle! Luksusfiilistä suihkuhetkeen loihtii lempeän pesutuntuman ohella suihkuöljyn tuoksu, joka on peräisin appelsiininkukista tislatusta eteerisestä neroli-öljystä. Arvokkaimpien ja arvostetuimpien eteeristen öljyjen joukkoon lukeutuva neroli on tullut kuuluisaksi mielialaa kohottavista ja elämäniloa kirvoittavista vaikutuksistaan. Tiesitkö muuten, että yhteen litraan eteeristä neroli-öljyä tarvitaan peräti tuhat kiloa appelsiinkukkia?

Testaa oitis ihanat RimitaOats-kasvojenpuhdistusöljy ja RimitaOats-suihkuöljy ja nauti tuoksusta ja tunteesta!