Ruohonjuuren blogi

Kylmän ja pimeän talven jälkeen iho voi olla väsynyt, kuiva ja kalvakka. Iho tarvitseekin pientä herättelyä ja valmistelua lämpöön ja aurinkoon sekä elinvoiman palauttamiseen. Lue blogistamme TOP 5 vinkkiä, miten saada iho hehkumaan heleänä ja elinvoimaisena, kuin aurinko itse!
Jatka lukemista
Talviaikaan on tärkeää pitää erityisen hyvää huolta hyvinvoinnistaan ja vastustuskyvystään, sillä pöpöt tykkäävät tunnetusti riehua erityisesti kylmillä keleillä. Terveellisten elämäntapojen ja ahkeran käsienpesun lisäksi talvikeleihin sopivat sellaiset ravintolisät, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lue vinkit blogistamme!
Jatka lukemista
Itsekasvatetut idut ja versot ovat tehokasta tuoreruokaa, jotka tuuppaavat näppärästi elinvoimaa sekä keholle että mielelle! Tuoreen ruuan kasvattaminen sujuu myös melko vaivattomasti - etenkin, jos on tullut hankkineeksi hommaan optimaaliset pelit ja vehkeet!
Jatka lukemista
Ravintolisien ainesosissa piilee isoja eroja. Kaikkein halvimmat ravintolisät houkuttavat, mutta tutkiminen ja vertailu kannattaa, ettei tule ostaneeksi pelkkiä täyteaineita. Harvalla on aikaa ja energiaa tutkia ja vertailla syvällisesti eri vaihtoehtoja ja siksi kannattaakin suunnata meille Ruohonjuureen. Lue lisää blogistamme!
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

vitamiinit

Poista avainsanat!