Tiesitkö tämän K2-vitamiinista?

K2-vitamiinista on jo vuosien ajan povattu jättimäistä “vitamiinihittiä” niin Suomessa kuin “rapakonkin takana”. Vielä K2-vitamiinin lukuisat hyödyt ovat suurimmalle osalle ihmisistä tuiki tuntemattomia. Lue tästä K2-vitamiinin hyödyt pähkinänkuoressa.
K2-VITAMIINIA tarvitaan luuston hyvinvointiin

K2-vitamiini on erityisesti luiden tunnettu tuki

K2-vitamiinia on viimeisen kymmenen vuoden aikana tutkittu kliinisissä kokeissa - ja kosolti tutkimuksia on käynnissä tälläkin hetkellä eri puolilla maailmaan esimerkiksi liittyen siihen, miten K2-vitamiini ehkäisee valtimoiden kovettumista ja kalkkiutumista ja jopa syöpää.

Jo nyt tiedetään K2-vitamiinin olevan luuston ylin ystävä ja tuosta vitamiinista olevan apua kohonneeseen verenpaineeseen ja valtimoiden kovettumiseen.  Tutkimuksissa on myös saatuu viitteitä siitä, että K2-vitamiinilisillä olisi vaikutusta verisuontein kalkkiutumisen ehkäisyyn ja hoitoon. 

K2-vitamiinia ei syyttä suotta ole tituleerattu supervitamiiniksi. Sen on todettu mm. buustaavan fyysistä suorituskykyä, ehkäisevät luukatoa ja luunmurtumia, ehkäisevän tyypin 2 diabetesta ja metabolista oireyhtymää sekä edistävän veren hyytymistä.

K2-vitamiini on erityisesti luiden tunnettu tuki, joka vähentää kaatumisesta johtuvien murtumien riskiä. Luuston lisäksi K2-vitamiini vahvistaa myös hampaita, ehkäisee hammasmätää ja auttaa siis osaltaan pitämään hampaat terveinä.

Nordic Health K-vitamiinisuihke

Suosittelemme suurella sydämellä: Nordic Health -sarjan K2-vitamiinisuihke

Hyvin tutkittu on jo puoliksi ratkaistu. Kahdessa englantilaisessa yliopistossa pieteetillä tutkittu Nordic Health -sarjan K2-vitamiinisuihke on todella toimivaa tavaraa.

K2-vitamiini puhdistaa verisuonien seinämiin juuttuneen kalkin ja kuljettaa sen paikkoihin, joihin se kuuluu. K2-vitamiinisuihkeen K-vitamiini imeytyy loistavasti limakalvoilta ja siksi se sopiikin myös heille, joilla on ongelmia suolistonsa kanssa.

Päiväannos (3 suihkausta) sisältää 180mcg K2-vitamiinia. Pullosta saat 180 suihkausta. Suihke on sangen näppäräkäyttöinen ja raikkaan piparmintun makuinen. 

 

Osta Nordic Health K-vitamiinisuihke tästä >>