Taateli on terveellisten herkkujen aatelia

Toffeiselta maistuva taateli on terveellisten herkkujen kuningas - ja karkinkorvike monen mieleen.
Taateli on terveellisten herkkujen aatelia

Tiesitkö, että tarmoa tuova taateli sisältää runsaasti mahtavan makunsa lisäksi kroppasi hyvinvoinnille tärkeää kaliumia? Siinä on myös karotenoideja, sinkkiä sekä K- ja E-vitamiinia.

Herkullisen meheviä taateleita on perinteisesti mutusteltu etenkin Lähi-Idässä. Kahmalokaupalla tarmoa taipaleellesi tuuppaavat taatelit ovat oivallinen välipala kenelle tahansa - ne ovat myös hyvän mielen valinta makeanhimon helpottajaksi.

Simppeli vinkki: sujauta yksi lempipähkinäsi taatelin sisään ja pistele herkku poskeesi hyvillä mielin!

Taatelit sopivat mitä mainioimmin myös smoothieita makeuttamaan ja tuomaan puhtijuomiin rakennetta. Makoisat taatelit paistattelevat usein myös raakakakkujen yhtenä pääraaka-aineista ja oikeastaan myös yhtenä raakaravinnon herkkujen suosituimmista makeuttajista.

Taateleita kannattaa liotella ennen käyttöä,  jotta niiden sisältämät ravintoaineet olisivat elimistöön helpommin imeytyvässä muodossa. Jos käytät luomulatuisia taateleita, voit hyödyntää taateleiden lliotusveden vaikkapa smoothien makeutukseen.

Taateleista loihdit kätevästi myös varsin pätevän palautusjuoman urheilusuorituksen jälkimainingeissa ryystetäväksi: blendaa pari taatelia veden kanssa, niin saat aikaan “datoraden” eli taatelisen palautusjuoman. Siitä saat kosolti luonnollista energiaa solujen palautumiseen!

Joko maistoit lakutaatelia?

Foodin-sarjan Lakritsitaatelit saavat makuhermosi helähtelemään. Tämä tuote sai muuten alkunsa Ruohonjuuren henkilökunnan toiveesta.

Mukavan makoisissa Lakritsitaateleissa kivettömät Deglet Nour-taatelit on kuorrutettu aidolla luomulakritsijauheella. Yhdistelmä on yllättävä - ja makukokemus vailla vertaansa! Kannattaa kokeilla.