Rohkeasti parempaan päin! Ruohonjuuren Oulun myymälä muuttaa isompiin tiloihin Kauppurienkadulle

Ruohonjuuren Oulun myymälä avaa ovensa torstaina 24.5. uusissa uljaissa tiloissa osoitteessa Kauppurienkatu 12.
Ruohonjuuri myymälä KauppurienkatuRuohonjuuren Oulun myymälä avaa ovensa torstaina 24.5. klo 10 uusissa uljaissa tiloissa osoitteessa Kauppurienkatu 12.

Myymäläpäällikkö Satu Huusko on uudesta liiketilasta täysin tohkeissaan.

“Kolmessa vuodessa olemme onnistuneet Oulussa niin hyvin, että voimme tuplata myymälämme pinta-alan”, Satu Huusko riemuitsee.

Oulun Ruohonjuuri avattiin kolme vuotta sitten ja alusta lähtien asiakassuosio on ollut suurta.

“Oululaiset ovat kunnostautuneet ahkerina tuotetoiveiden esittäjinä ja uuden myymälän suuremman pinta-alan vuoksi voimme nyt ottaa asiakkaidemme toiveita valikoiman suhteen entistäkin paremmin huomioon. Tulemme lisäämään Oulun Ruohonjuuren valikoimaan vähintään 1 000 uutta tuotetta - tietysti asiakkaidemme toiveet huomoioiden ”, iloitsee Satu Huusko.

Oulun Ruohonjuuri on kolmessa vuodessa myös tuplannut henkilökuntansa määrän. Uuden myymälän avauduttua Oulun Ruohonjuuri työllistää 13 ihmistä, kun alkumetreillä myymälässä työskenteli 6 hlöä.

“Asiakkaat ovat odottaneet malttamattomina isompaa myymälätilaa, koska nykyinen on tuntunut ahtaalta”, Satu Huusko kertoo.

Ruohonjuuri haluaa palkita oululaiset asiakkaansa yrityksen kaikkien aikojen suurimmalla avajaistarjouskampanjalla.

“Heti avajaispäivästä alkaen meillä on ihan uskomattomia tarjouksia. Avajaisriehassamme jyväskyläläisen Foodinin kookoösljy ja viherjauhe myydään melkein puoleen hintaan. Itse ostan niitä ainakin kahdeksan ja uskon, että jonoakin riittää Toripolliisi-patsaalle saakka”, Satu Huusko hehkuttaa.

Lisätietoja:

Satu Huusko, myymäläpäällikkö, Ruohonjuuri Oulu p.044- 722 2780, satu.huusko@ruohonjuuri.fi

Johanna Koskinen, markkinointipäällikkö, Ruohonjuuri Oy, p. 050- 337 0072, johanna.koskinen@ruohonjuuri.fi