Etikka tekee eetvarttia!

Suodattamattomat, luomulaatuiset etikat ovat nousseet suureen suosioon terveystietoisten keskuudessa. Etikoiden tuoteryhmä onkin yksi eniten myyntiään kasvattaneista kategorioista Ruohonjuuressa - eikä lainkaan syyttä!
Etikat

Ruohonjuuren etikkahyllyllä käy melkoinen vilske hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden asiakkaiden valikoidessa omaa suosikkiaan lukuisten vaihtoehtojen joukosta.

Etikoiden suursuosikin viittaa pitää edelleen harteillaan suodattamaton omenaviinietikka, jota nautitaan ruuansulatuksenkin tueksi veden kanssa laimennettuna juomana tai sellaisenaan shottien tapaan.

Eniten suosiotaan on kasvattanut omenaviinietikkaa ravinteikkaampi ja maultaan miedompi kookosviinietikka, jonka juuren juontavat aasialaiseen ruokakulttuuriin.

- Kookosviinietikka on tällä hetkellä etikoista se kaikkein trendikkäin, Ruohonjuuren henkilökunnan keskuudessa supistaan.

Syitä suodattamattomien etikoiden suureen suosioon lienee lukuisia. Lisääntynyt kiinnostus suoliston hyvinvointia kohtaan on nostanut kaikkien fermentoimalla eli hapattamalla valmistettujen tuotteiden arvostusta. Fermentoitujen etikoiden vaikutukset suoliston bakteerikannan hyvinvointiin ja sen myötä ruuansulatukseen ovatkin laajalti tiedossa ainakin Ruohonjuuren valistuneiden asiakkaiden keskuudessa.

Suodattamattomien etikoiden valttina hyvinvoinnin tukemisessa on myös niiden edulliset hinnat verrattuna sisällöltään monipuolisempiin entsyymijuomiin.

Suojele hampaitasi - nauti etikkajuomasi pillillä

Omenaviinietikat saattavat vaurioittaa hampaiden kiillettä ja sen vuoksi niitä kannattaakin siemailla pillillä, jolloin hammaskosketus jää minimaaliseksi.

Muovijätettä välttelevienkin iloksi Ruohonjuuressa myydään laadukkaita teräspillejä, jotka uudelleenkäytettävinä ovat fiksu valinta kaikenlaisten juomien imutteluun.

Vaihtelu virkistää myös etikkarintamalla!

Jos omenaviinietikka kyllästyttää, testaa etikkamaailman uusia tuulia! Granaattiomena-, ruusunmarja- ja sitruunasiiderietikat saavat taatusti makuhermosi helähtelemään!

Fruit Force -sarjan huikean hinta-laatusuhteen omaavat, perinteiseen tapaan fermentoimalla valmistetut siiderietikat pörhälsivät Ruohonjuuren hyllyille huhtikuun alkumetreillä. Uljaat uutuudet saivat oitis osakseen kahmalokaupalla kiitoksia etenkin kulinarismiin kallellaan olevilta asiakkailtamme.

Korkealaatuinen Fuit Force-sarjan siiderietikoiden ainesosalistalla komeilee yksi ainoa raaka-aine: etikka. Granaattiomenaetikka valmistetaan pelkistä granaattiomenoista, sitruunasiiderietikka pelkistä sitruunoista ja ruusunmarjasiiderietikka ainoastaan villinä kasvaneista ruusunmarjoista. Ensin marjoista/ hedelmistä puristetaan hellävaroin mehu ja tästä mehusta valmistetaan perinteiseen tapaan fermentoimalla siideriä, josta on puolestaan tehdään etikkaa. Mehua tai-etikkaa ei kuumenneta missään valmistusvaiheessa, jolloin kaikki ravintoaineet ovat valmiissa tuotteessa optimaalisesti tallessa.

Omena- ja kookosviinietikan tapaan Fruit Force-sarjan upouudet siiderietikat parantavat ruuansulatusta sekä shottina että veteen laimennettuna terveysjuomana nautittuna. Suosittelemmekin kulauttamaan siiderietikkatujauksen puolisen tuntia ennen päivän pääaterioita.

Makuprofiililtaan hienostuneet Fruit Force -sarjan ovat pastöroimattomia, suodattamattomia ja valmistettu perinteisellä meiningillä fermentoiden. Siksi niissä ovatkin visusti tallella kaikki etikoiden terveyttä edistävät ainesosat. Suodattamattomuutenda ansiosta etikat ovat luonnostaan hiukan sameita - se siis kuuluu asiaan.

Fruit Force -sarjan uutuuksista Ruohonjuuren asiakkaiden suosikiksi noussee granaattiomenaetikka, jonka ainoa raaka-aine on Antiikin Kreikan mytologiassa "elämän hedelmänäkin" tunnettu granaattiomena. Tutkitusti granaattiomena lisää vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, tekee hyvää sydämelle ja verisuonille, suojaa antioksidanttirikkaana soluja hapettumistressiltä. Koska granaattiomenalla on huisin monia positiivia vaikutuksia, monet kutsuvatkin granaattiomenaa antioksidanttien kuninkaaksi.

Sitruunasiiderietikka on uutuuskolmiko raikkaimman makuinen tuttavuus kun taas ruusunmarjavariantti hurmaa lempeän pehmeällä maullaan.

Jos omenasiiderietikan maku ei ole sinua varten, suosittelemme testaamaan näitä hedelmäisemmän makuisia uutuuksia - ne ovat makumaailmaltaan tuota klassikkoetikkaa huomattavasti helpommin nautittavia.

Osta Fruit Force -siiderietikat Ruohonjuuren verkkokaupasta >>

Osta omenasiiderietikkajuomat Ruohonjuuren verkkokaupasta >>