Antipodes - luonnonkosmetiikkaa Uuden-Seelannin luonnon antimista

Manuka-hunaja, kiivi ja monet muut Uuden-Seelannin luonnon parhaista antimista loistavat tehoaineina maailmankuulun Antipodes-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteissa.
Antipodes - luonnonkosmetiikkaa Uuden-Seelannin luonnon antimista

Antipodes Skincare syntyi vuonna 2006, kun Elizabeth Barbalich ei onnistunut löytämään luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, jotka olisivat kosteuttaneet ihoaan yhtä hyvin, kuin perinteiset synteettiset tuotesarjat.

- Vartuttuani Uudessa-Seelannissa tiesin, että luonto on tulvillaan antioksidantteja ja ravitsevia raaka-aineita, jotka voisivat vaikuttaa merkittävästi ihoni hyvinvointiin. Minulla on tieteellistä, kaupallista ja luonnonmukaiseen hyvinvointiin liittyvää taustaa, joten käytin runsaasti aikaa tuotekehittelyyn, ennen kuin toin sarjan kuusi ensimmäistä tuotetta markkinoille. Nyt, viisitoista vuotta myöhemmin, tuotteita on jo lähemmäs 50 ja niitä myydään yli 40 maassa, neljällä eri mantereella, Antipodes-yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Elizabeth Barbalich taustoittaa.

Antipodes Green Beauty -eetoksessa on kyse 100 % luonnonmukaisista, uusiseelantilaisista raaka-aineista, tieteellisestä validoinnista, kestävästä kehityksestä, luomulaatuisten, vegaanisten ja kasvipohjaisten tuotteiden sertifioinnista ja puhtaista, täysin myrkyttömistä koostumuksista.

- Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet luomulaatuiseen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan, kuten kylmävesiuuttoon. Tuotteemme valmistetaan Uudessa-Seelannissa ja pakkauksemme ovat täysin kierrätettäviä. Jopa pahvipakkaustemme muste on peräisin vihanneksista, Elizabeth Barbalich kertoo.

- Olen aina uskonut, että samalla tavalla kuin puhtaat raaka-aineet ovat hyväksi terveydelle, ovat ne sitä myös iholle. Ne ravitsevat ihoa ja saavat sen näyttämään terveeltä. Halusin todistaa, että luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet voivat olla aidosti tehokkaita ja yhtä ylellisiä, kuin maailman tunnetuimmat synteettisetkin tuotteet.

Rypäleuutetta ihonhoitoon kiertotalouden hengessä

Ensimmäiset Antipodes- tuotteet Barbalich suunnitteli hoitamaan ikääntymisen merkkejä – täyteläistämään ihoa, sekä häivyttämään juonteita.

- Kutsumme näitä tuotteita yhä ‘sankarituotteiksemme’: Kiwi Seed Oil Eye Cream, Divine Face Oil, Vanilla Pod Hydrating Day Cream ja Avocado Pear Nourishing Night Cream – näiden tuotteiden pariin sarjamme ystävät palaavat yhä uudelleen, sillä ovathan ne kaikkea sitä, mitä Antipodes edustaa: luonnonmukaisia ja tieteellisesti validoituja tuotteita, jotka todella toimivat, Elizabeth  kertoo.

- Avokadoöljy, manuka-hunaja, ruusunmarjaöljy ja kiivin siemenöljy ovat vain osa käyttämistämme ravintorikkaista raaka-aineista, samoin kuin Vinanza Grape -rypäleuute, joka on kestävällä tavalla tuotettu sivutuote polyfenolipitoisista Marlborough sauvignon blanc -rypäleistä. Tämän antioksidanttivaikutteisen uutteen on kliinisesti osoitettu parantavan ihon elastisuutta ja olemme ensimmäinen uusiseelantilainen yritys, joka on hyödyntänyt sitä ihonhoidossa, Antipodesin perustaja taustoittaa.

Antipodesin silmänympärysvoide on julkkistenkin suosiossa

Kiwi Seed Oil Eye Cream -silmänympärysvoide on yksi Antipodes-sarjan ensimmäisistä tuottesta ja sen suosio on säilynyt tähän päivään asti.

- Joka ikinen minuutti myydään yksi Kiwi Seed Oil -silmänympärysvoide jossain päin maailmaa, Elizabeth Barbalich iloitsee.

Kulttimaineeseen nousseen silmänympärysvoiteen suosio ei ole mikään ihme, sillä sen on tieteellisesti osoitettu stimuloivan ja aktivoivan tyypin 1 kollageenisynteesiä jopa 82 %. Siksi voide kiinteyttääkin tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa madaltaen samalla juonteita.

- Kiwi Seed Oil Eye Cream on myös julkkisten, kuten huippumalli Cara Delevingnen ja laulaja Sam Smithin, suosiossa, Elizabeth Barbalich paljastaa.

Toiseksi suosituin tuotteemme on Baptise H2O Ultra-Hydrating Water Gel, joka  julkaistiin vasta viime vuonna.

- Ja  jo nyt se on kavunnut toiselle sijalle myydyimpien tuotteidemme listalla! Asiakkaamme ovat kehuneet sen silkkistä geelikoostumusta ja jokainen sitä kokeillut on ollut samaa mieltä siitä, että se tuntuu kuin tarjoaisi iholle lasillisen kylmää vettä.

Kokonaisvaltaista hoitoa iholle

Ikä, elämäntyyli ja elämänvaiheet vaikuttavat ihon kuntoon. Antipodesilla ei kuitenkaan koskaan suositella tuotetta perustuen vain noihin asioihin.

- Me keskitymme ihotyyppeihin ja iho-oireisiin, jotta asiakkaamme saavat holistisen, räätälöidyn ratkaisun. Yhtenä viikkona ihosi saattaa tuntua kosteusköyhältä, toisena ihon pinnalle puskee epäpuhtauksia – joten me kysymme, miten seerumimme, naamiomme ja silmänympärysvoiteemme voivat olla avuksi? Samalla puhdistustuotteemme, kasvovetemme ja voiteemme on kehitetty neljälle yleisimmälle ihotyypille – kuivalle, rasvaiselle, normaalille ja sekaiholle. Nämä tuotteet luovat pohjan ihonhoitorutiinille ja ylläpitävät ihosi hyvinvointia, Barbalich toteaa.

Antipodes on vienyt luonnonmukaisuuden uudelle tasolle ultrapuhtaiden, tieteellisesti validoitujen ja ensiluokkaisten koostumusten avulla.

- Yli 50 riippumatonta tutkimusta ovat osoittaneet tuotteidemme edistävän kollageenin tuotantoa, suojaavan ihoa oksidatiiviselta stressiltä, parantavan ihon kosteuspitoisuutta sekä madaltavan syviä juonteita. Olemme saavuttaneet nämä uskomattomat tulokset 100 % luonnonmukaisilla ainesosilla ja innovatiivisella otteella – tuotteemme eivät sisällä toksiineja tai eläinperäisiä ainesosia (lukuunottamatta Manuka Honey -tuotteita, jotka sisältävät manuka-hunajaa). Scientific Green Beauty -aatteemme on ainutlaatuinen, Barbalich julistaa.