Vipinää vällyjen väliin!

Seksuaalinen hyvinvointi on yksi onnellisen ja terveellisen elämän peruspilareista. Lisäiloa ja elinvoimaa myös tälle elämän alueelle voit löytää Ruohonjuuren antimista!
Vipinää vällyjen väliin!

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä, terveyttä, elämänlaatua ja hyvinvointia ihan kaikissa elämän vaiheissa. Ruohonjuuresta nappaat luonnonmukaisia vaihtoehtoja myös lemmenliekkejä liehuttelemaan.

Tuoksua ja tunnelmaa

Eteerisistä öljyistä rakkauden tunteita pintaan puskee aivan erityisesti sensuellintuoksuinen ylang ylang, jota voi tuoksulampussa haihduttamisen lisäksi käyttää vaikkapa (vaahto)kylpyveteen tai tuoksuttomaan hierontaöljyyn lisättynä.

Kahdenkeskinen hieronta on tunnelmanvirittäjä vailla vertaa - hyväksyvän ja rakastavan kosketuksen voimaa ei todellakaan kannata aliarvioida. Kaakaovoi on suorastaan hekumallinen "hierontaöljy", joka sopii erinomaisesti parisuhteen piristäjäksi kahdenkeskiseen lemmenhierontaan. Sulata pieneksi murskattua kaakaovoita käsiesi välissä tai sulata isompi määrä vesihauteessa - tehon huomaat jo nuuhkimisvaiheessa!

Rakkausruuissa on taikaa!

Tie niin miehen kuin naisenkin sydämeen kulkee usein vatsan kautta. Rakkausruuat eli afrodisiakit löydät tottakai Ruohonjuuresta! Ruohonjuuren hyllyillä paistattelee iso joukko ruoka-aineita, joilla saat ihastuksesi innostumaan ja elinkumppanisi eroottisemmaksi!

Rakkausruoalla tarkoitetaan yleensä ruokaaineita, joilla on perinteisesti uskottu olevan lempeä nostattava, romanttisia tunteita roihuttava vaikutus. Tieteellistä näyttöä rakkausruuan erotisoivasta tehosta on yleensä ottaen melkoisen vähän, mutta kansanperinteessä lemmenruokia ja -juomia esiintyy runsain mitoin ympäri maailmaa. Tosin esimerkiksi raakakaakaon ja macan rakkauden tunnetta ja fyysisiä vaikutuksia lisäävä teho on ihan  tieteellisestikin todettu. Ihmiskunnan historiasta löytyy ainakin tuhat afrodisiakumia eli sukupuoliviettiä lisäävää ainetta. Afrodisiakum -nimitys juontuu tietenkin Afroditesta, kreikkalaistaruston lemmen ja kauneuden jumalattaresta. Afrodisiakkien eli rakkausruokien historia on pitkä ja punaposkinen - ihmiset ovat kautta aikojen halunneet lisätä seksuaalisuuttansa.

Raakakaakao ja raakasuklaa

Rakkausruokien klassikon viittaa liehuttelee polleana raakasuklaa, joka aimoannoksina nautittuna saa silmät kiilumaan ja posketkin punaisiksi.

Mitään ruokaa ei linkitetä niin vahvasti rakkauteen, antamiseen ja seksuaalisuuteen kuin suklaata. Suklaa onkin lemmenruuista ehdottomasti tunnetuin - sitä pidetäänkin jopa rakkauden korvikkeena. Suklaan perusraaka-ainetta ovat kaakaohedelmien sisältä löytyvät kaakaopavut, jotka sisältävät mielihyvän tunnetta aikaansaavaa serotoniinia. Voidaankin jopa ajatella, että raakasuklaan tarjoaminen mielitietylleen on huijausta, koska suklaalla vaikutetaan suoraan ihmisen aivokemiaan.

Kaakao sisältää lähes ainoana kasvina maailmassa fenyylietyyliamiini -nimistä, "rakkaushormonina" tunnettua ainetta, jota rakastuneella ihmisellä erittyy runsaasti – esimerkiksi silloin kun rakastuneet suutelevat tai katsovat toisiaan intensiivisesti silmiin. Aivokemiallinen tosiasia on myös se, että naisilla suklaa vaikuttaa aivokemiallisesti tehokkaammin kuin miehillä.

Suklaan vaikutus rakkauselämän stimulanttina on tunnettu jo vuosisatojen ajan ja onpa sen nauttiminen juuri tästä syystä ollut kiellettyä esimerkiksi useissa luostareissa.

Tuoreeks, terveeks - virkeeks, viriiliks

Maca on varsinainen puhtipulveri, jonka vaikutukset hedelmällisyyden ja seksuaalisen vireyden lisääjinä ovat tieteellisesti todistettuja. Maca saa lakanat liehumaan ja tuo jäykkyyttä jalkopäähän! Miehistä vahvuutta lisää erityisesti musta maca kun taas naisille optimaalisinta on nauttia punaista macalajiketta.

Afrodisiakkien joukkoon lasketaan usein kaakaotuotteiden ja macan lisäksi mm. viikunat, goji-marjat, siitepöly ja mulperit.

Tribulus terrestris, muira puama, L-arginiini, sinkki ja seleeni buustaavat miehistä viriliteettiä entistäkin ehommaksi.

Lisää liukkautta!

Kookosöljy on todella toimiva ja luonnonmukainen vaihtoehto liukuvoiteeksi kondomia käyttämättömille. Kondomin kaverina toimii kookosöljyä paremmin aloe vera -ihogeeli, joka liukastamisen lisäksi rauhoittaa ärtyneisyyttä.

Limakalvojen liukkauteen voi vaikuttaa myös ravitsemuksellisilla valinnoilla. Esimerkiksi tocotrienols eli riisilesejauhe ja tyrniöljy ovat sisäisesti nautittuina varsin päteviä valintoja limakalvojen liukastajina.

Teatiamo-tuotteita nyt Ruohonjuuren verkkokaupasta

Seksi ei ole välineurheilua - se lienee kaikille itsestäänselvyys. Hekuman huipulle voi vallan mainiosti kivuta käden käänteessä ilman apuvälineitäkin. Toiset taas varustautuvat varta vasten suunnitelluilla vehkeillä, joita niitäkin löytyy moneen junaan. Ruohonjuuren verkkokaupasta löydät nyt laadukkaat, luonnonmateriaaleista valmistetut Teatiamo -dildot. Lue lisää >>