Hiili (Charchoal) detox-palasaippua , 90 g

Hiili (Charchoal) detox-palasaippua , 90 g
8,95 €
( 99,44 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava luonnonkosmetiikka vegaaninen
Syväpuhdistava mahtisaippua saa tehonsa trendikkäästä hiilestä!

Yksityiskohdat

Madaran Hiili (Charchoal) detox-palasaippua on varsin tehokkaasti ihanaan ihoasi syväpuhdistava hiilisaippua.  Hellävaraisen mutta tehokkaan laatusaippua sisältämä, pikimusta hiili vetää puoleensa toksiineja ja epäpuhtauksia iholta. Siksipä tämä hemmotteleva hiilisaippua puhdistaakin ihon putipuhtaaksi hellävaraisesti - samalla kun saippuan sisälämät iiriksen ja männyn tuoksukimarat vievät mielen virkistävälle uinnille koskemattomaan metsäjärveen.

Tämä Madara-sarjan laadukas mahtisaippua on vegaaninen, palmuöljytön, sulfaatiton, mikromuoviton, 100 % biohajoava valinta. Testaa ja ihastu itsekin!

MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

Lisätiedot

  • EAN: 4751009828848
  • Ainesosat: Sodium Cocoate**, Aqua/Water, Glycerin**, Coconut Acid, Charcoal Powder, Aroma/Fragrance, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sodium Citrate, Sodium Chloride, Betaine, Linalool***
  • Alkuperämaa: Latvia
  • Ominaisuudet: biohajoava, luonnonkosmetiikka, vegaaninen