Kirkkautta kasvoillesi!

C-vitamiinin ihonhoidollinen hyötykimara on kattava - siksi sillä rikastetaan luonnonkosmetiikkaa.

Kirkkautta kasvoillesi!

C-vitamiini kirkastaa ihoa ja saa sen “säihkymään”. Siksi se onkin erityisen suosittu nimenomaan kasvoille tarkoitettujen seerumien ja voiteiden ainesosana. C-vitamiinilla on ihonhoidossa myös kosolti muita avuja!

Ihonhoitotuotteisiin lisätty C-vitamiini petraa kehon omaa kollageenintuotantoa auttaen siten ihoa pysymään vahvempana ja ehkäisten ikääntymisen merkkejä, kuten pieniä juonteita ja ryppyjä. C-vitamiini taikoo ihosta sileämmän ja elinvoimaisemman näköisen.

Ihonhoitotuotteisiin lisätty C-vitamiini auttaa myös ihoa uusiutumaan korjaten samalla pieniä ihovaurioita. Vähentämällä ihon omaa melaniinintuotantoa C-vitamiini tasoittaa ihon sävyä ja voi auttaa jopa vaalentamaan tummia iholäiskiä.

Ihonhoitotuotteissa C-vitamiinin antioksidantit auttavat myös suojaamaan ihosoluja UV-säteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota, ihon ennenaikaista ikääntymistä ja muita vaurioita.

C-vitamiini on tehokas kosteuttaja. Ihonhoitotuotteiden ainesosana C-vitamiini vähentää ihon läpi tapahtuvaa veden haihtumista, jolloin iho säilyttää paremmin kosteutta ja tuntuu kosteutetummalta.

Madara-sarjan Kirkastava C-vitamiinivoide on rynninyt asiakkaidemme suosikiksi. Aktiivista ja stabilisoitua C-vitamiinia (Asorbic Acid Glucoside) sisältävä heleyttävä kosteusvoide elvyttää, pehmittää ja silottaa ihanaa ihoasi saaden sen näyttämään sileältä, raikkaalta ja nuorekkaan hehkeältä. Suosittelemme!