Fermentoinnilla enemmän irti yrteistä

Iloisia uutisia terveystietoisille sekä fermentoitujen tuotteiden ystäville!
Fermentoinnilla enemmän irti yrteistä

Jos hapankaali ja kombucha ovat sinulle tuttuja, tulet pitämään myös uusista, fermentoiduista yrteistä. Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoidun kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan valkosipulin. Fermentoinnin ansiosta nämä suosikkirohdokset ovat nyt entistä tehokkaammassa ja bioaktiivisemmassa muodossa.

Fermentaatio eli maitohappokäyminen on perinteinen, mikro-organismien toimintaan perustuva kasvien ja yrttien käsittelyprosessi, jota on käytetty erityisesti säilöntätarkoituksessa. Kasvi hapatetaan vähähappisessa tilassa käyttäen apuna probioottisia bakteerikantoja. Hapankaali ja -kurkku lienevät tunnetuimmat esimerkit fermentoiduista ruuista.

Huippuimeytyvyys ja teho

Fermentointi lisää yrttien bioaktiivisuutta ja lisää merkittävästi antioksidanttien määrää verrattuna fermentoimattomaan yrttiin. Samalla haitalliset antiravinteet poistuvat. Fermentoitujen yrttien terapeuttiset hyvät vaikutukset saadaan käyttöön myös pienemmällä määrällä.

  • Saat runsaammin flavonoideja ja polyfenoleita sekä muita hyödyllisiä yhdisteitä
  • Hyödyt yrtin terapeuttisemmasta vaikutuksesta
  • Haitalliset antiravinteet, jotka haittaavat muiden ravinteiden imeytymistä, vähenevät
  • Mineraalien biosaatavuus paranee

Huolellinen valmistus varmistaa laadun

Terranovan fermentoidut yrttituotteet valmistetaan käyttäen kokonaisia yrttejä sekä patentoituja ja tutkittuja probioottikantoja. Valmistuksessa valitaan yrttikohtaisesti sopivat probioottikannat, jotka aktivoivat yrteistä erilaisia hyödyllisiä yhdisteitä. Tuotteet testataan useasti tuotannon aikana, jotta korkea laatu ja puhtaus voidaan varmistaa.

Uusien tuotteiden valikoimaan kuuluvat:

Kirjoittaja: Annika Aro