Anti-pollution: suojaa ihosi ilmansaasteilta - ja samalla myös auringolta!

Anti-pollution on yksi kosmetiikkamaailman nousevista trendeistä. Miten ilmansaasteet vaikuttavat ihoon ja miten ihoa voisi niiltä suojata?
Anti-pollution: suojaa ihosi ilmansaasteilta - ja samalla myös auringolta!

Iso osa ihmisistä elää nykyisin kaupungeissa, joissa ilmansaasteet ovat valitettavan arkinen asia. Vaikka Suomessa tilanne ei olekaan niin paha kuin maailman metropoleissa, heikentävät ilmansaasteet myös täkäläisen ihon luonnollisia suojamekanismeja - puhumattakaan tietenkään muista ilmansaasteiden muista vaikutuksista ympäristölle ja ihmiselle.

Ilmansaasteiden vaikutus ihoon

Ihon suojamekanismeihin vaikuttaessaan ilmansaasteet muuttavat ihon pH-arvoa ja tekevät ihosta sekä kuivemman että herkemmän. Saasteet vaikuttavat myös ihon väriin tehden siitä harmaamman ja sävyiltään epätasaisemman.

Myös pigmenttivauriot, kimmoisuuden häviäminen ja ryppyjen lisääntyminen luetaan yleisesti ilmansaasteiden harmillisiin ihovaikutuksiin.

Näiden asioiden auttamiseksi on siis kehitetty liuta ns. anti-pollution-vaikutteisia luonnonkosmetiikkatuotteita, joita löytyy myös Ruohonjuuren hyllyiltä.

Miten anti-pollution -tuotteet vaikuttavat?

Anti-pollution -vaikutuksen omaavissa luonnonkosmetiikkatuotteissa ilmansaasteita vastaan taistelee erityinen suojamekanismi, joka estää haitallisten ainesosien pääsyn iholle tai neutralisoi ainekset.

Kun ihosolut ilmansaasteidenkin myötä toistuvasti altistuvat vapaille radikaaleille, iholle ilmaantuu vaurioita, ryppyjä ja ihon kimmoisuus katoaa. Anti-pllution -tuotteiden antioksidanttipitoinen koostumus neutralisoi vapaita radikaaleja heti epäpuhtauksien tullessa iholle.

 Anti-pllution -tuotteiden antioksidanttipitoinen koostumus neutralisoi vapaita radikaaleja heti epäpuhtauksien tullessa iholle.

Madara-sarjan CC-voiteet suojaavat ihoa ilmansaasteilta ja auringolta

Ilmansaasteet siis vaikuttavat myös ihomme terveyteen. WHO:n mukaan peräti 90 & eurooppalaisista altistuu haitallisille tasoille erityyppisiä ilmansaasteita. Vaikka vain erityisen korkeat saastepitoisuudet punnertavat uutiskynnyksen yli, pitkäaikainen ja jatkuva altistuminen vähäisemmillekin saastepitoisuuksille on haitallista terveydellemme.

Suuren suosion Ruohonjuuren asiakakiden keskuudessa saavuttabneet Madaran City CC-voiteet on varustettu suojakertoimella 15. Ne antavatkin kasvojen iholle keskiverron suojan auringonsäteitä vastaan ja suojaavat samalla ihoamme ilmansaasteiden haittavaikutuksilta. Värillisissä CC-voiteissa on mukana ihoa ihanteellisesti kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka osaltaan taistelee myös rinta rottingilla ryppyjä vastaan.

Näiden voiteiden tärkeimpänä tehoaineena temmeltää ilmansaasteilta suojaava, antioksidanttinen OAK-AOX-yhdiste, joka suojaa ihoa täysin raskasmetalleilta olle peräti 18 kertaa tehokkaampi kuin BHA.

CC-voiteiden hyödyt eivät rajoitu aurinko- ja ilmansaastesuojaan sekä tehokosteutukseen ja ne korjaavat tehokkaasti myös ihon epätasaisuutta. CC-voiteiden ansiosta ihon mahdollinen sameus, pigmenttiläiskät ja punoitus peittyvät käden käänteessä.

CC-voiteita voi käyttää vallan mainiosti ympärivuotisesti ja ne tekevät taikojaan myös silloin kun aurinko ei paista (edes risukasaan).