Dr. Hauschka Kirkastava naamio – ihonhoidon ammattilaisten suosikki

Dr. Hauschka Kirkastava naamio on tehohoito, joka antaa kyytiä epätasaiselle ja suurihuokoiselle iholle! Tehoaineina temmeltävien kvittenin, masmalon sekä kamomillan yhdistelmä kirkastaa ja supistaa ihohuokosia. Vinkeästi viilentävä naamio virkistää ja rauhoittaa auringolle altistunutta sekä couperosaan taipuvaista ihoa. Se sopii hienosti myös arpiselle iholle.
Dr. Hauschka Kirkastava naamio – ihonhoidon ammattilaisten suosikki

Dr.Hauscka Kirkastava naamio on erinomainen tehohoitotuote, jota voi käyttää myös voiteen sijaan. Mikä parasta, naamio sopii kaikille ihotyypeille. Kirkastavan naamion kallisarvoiset jojobasta, aprikoosinsiemenistä ja vehnänalkioista saatavat kasviöljyt auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon. Inhan tuntuinen iho tuntuu välittömästi virkistyneeltä ja kiinteämmältä, kun olisit lähteessä pulahtanut!

Ihonhoidon ammattilaisen vinkki on käyttää Kirkastavaa naamiota kuuriluonteisesti keväisin yhdessä Savinaamion kanssa. Voit tehdä ihon syväpuhdistuksen savinaamiolla 2 kertaa viikossa ja levittää sen jälkeen iholle Kirkastavaa naamiota ja anna vaikuttaa yön yli. Arpeutuneelle tai hyperpigmentaatiosta kärsivälle iholle Kirkastavaa naamiota voi käyttää päivä- ja yövoiteen asemasta. Taputtele naamion alle huolellisesti kasvovettä ennen naamion levittämistä.

Käyttökin on varsin helppoa: Levitä runsaasti Kirkastavaa naamiota 1–2 kertaa viikossa kasvoille mukaan lukien silmienympärysalue ja tarvittaessa kaula ja dekoltee. Sitten vain rentoudut noin 20 minuuttia ja valmista tuli! Voit pyyhkiä lopuksi ihon kostealla ja lämpimällä pyyhkeellä tai kompressilla. Mikäli haluaa pusertaa parhaan tuloksen, kannattaa suosia yhdistelmähoitoa. Ensiksi syväpuhdistus Dr. Hauschka Kasvohöyrykylvyllä ja Savinaamiolla, sitten vasta levitellään naamio. Mikäli ihosi on punoitukseen taipuva, arpinen tai epäpuhdas, voit käyttää Kirkastavaa naamiota aamuisin ohuelti iholle päivävoiteen alla.

Kirkastavan naamion tärkeimpiä raaka-aineita ovat kvitteni, masmalo ja kamomilla. Kvitteni toimii samoin kuin luonnossa: se suojaa ulkoisilta vaikutteilta ollen sisältä pehmeä. Dr. Hauschka -tuotteissa yleinen kvitteninsiemenuute on erittäin hyvin siedettyä, lisäksi sillä on ärsytystä lievittävä ja tulehduksia estävä vaikutus. Uute puolestaan auttaa säätelemään ihon luontaista kosteustasapainoa. Mehevä masmalo onkin avainasemassa Dr. Hauschka -kosmetiikassa myönteisten avujensa ansiosta. Sitä käytetään monissa erilaisissa kasvojenhoitotuotteissa sekä värikosmetiikassa. Masmalossa yhdistyvät tasapainoisella tavalla kaksi ihon toiminnalle tärkeää elementtiä: muotoileva, kiinteyttävä ja verenkiertoa edistävä vaikutus sekä rauhasten toimintaa edistävä vaikutus.

Dr. Hauschkan Kirkastavalla naamiolla ei voi mennä ihonhoidossa vikaan – kokeile ja ihastu!