MÁDARA tekee hyvää - mukana myös Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa

MÁDARA:n Roosa nauha -tuotteiden myynnistä 10 % lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Luonnonkosmetiikkamerkki  MÁDARA tekee paljon muutakin hyvää - siitä lisää voit lukea tästä jutusta
MÁDARA tekee hyvää - mukana myös Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa

MySyöpä voi koskettaa meitä kaikkia ikään ja taustaan katsomatta. Myös MÁDARAlla ollaan tietoisia syövän suuresta esiintyvyydestä, varhaisen diagnoosin merkityksestä onnistuneen hoidon kannalta sekä mielenterveyteen keskittymisen tarpeesta hoitojakson aikana ja sen jälkeen.

- Siksi myös MÁDARA tukee Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä Suomessa tänä vuonna, toteaa Lotte Tisenkopfa-Iltnere, yksi MÁDARA:n perustajista.

MÁDARAn mukaantulo Roosa nauha -keräykseen sai alkunsa suurelta osin henkilökohtaisesta tarinasta: vuoden 2020 alussa Paula Tisenkopfalla, yhdellä MÁDARAn perustajista, diagnosoitiin rintasyöpä ja hän aloitti hoidot.

Sen sijaan, että Paula olisi ottanut etäisyyttä yhteiskuntaan, kuten monet potilaat tekevät, hän päätti astua esiin, pohtia ja dokumentoida tätä radikaalia kokemusta valokuvan, elokuvan ja nauhoitetun puheen avulla. Paulan tarinan pohjalta on Latvian Riiassa tulossa Self Noises -taidenäyttely tänä syksynä.

- Self Noises -näyttelyn merkeissä tekemästäni työstä on tullut tärkeä osa terapiaani – se oli minun tapani ottaa taas kontrolli omasta elämästäni, Paula Tisenkopfa kertoo.

MÁDARAn Roosa nauha -tuotteiden myynnistä Madara lahjoittaa 10% Syöpäsäätiön keräykseen, jonka teemana tänä vuonna ovat teemana on suoliston syövät, ja niiden varhainen diagnosointi.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys muutti suuntaa vuonna 2020. Aiemmin rintasyöpäkampanjana tunnettu keräys päätettiin laajentaa koskemaan ja tukemaan kaikkia syöpiä, koska syöpä voi osua kenen tahansa kohdalle iästä ja sukupuolesta riippumatta.

MÁDARAn hyväntekeminen ei rajoitu pelkästään Roosa nauha -kampanjaan. MÁDARA mm. tukee vuosittain latvialaista hyväntekeväisyysjärjestö Martaa, joka myöntää oikeudellista ja psykologista apua perheväkivallan ja ihmiskaupan uhreille. MÁDARA tukee myös useampaakin ympäristöjärjestöä ja  luonnonsuojeluprojektia.