Olemme töissä Sinua varten!

Ruohonjuuressa työskentelee paljon erilaisia ihmisiä ja monenlaisissa hommissa. Tässä jutussa pääsemme tutustumaan osaan henkilökuntamme jäsenistä paremmin!
Olemme töissä Sinua varten!

Tuotevastaava-Mirva, Itäkeskuksen Ruohonjuuri:

“Minun hommiini Itäkeskuksen Ruohonjuuressa kuuluu tuotteiden tilaaminen, kuormien vastaanottaminen, tuotteiden hyllyttäminen ja niiden päiväyksistä huolehtiminen.  Laitan uutuustuotteet esille, suunnittelen ja toteutan esillepanoja ja ilahdutan asiakkaita laittamalla maistiaisia esille. Pidän myös osaltani huolen siitä, että myymälä on siisti ja siellä on kiva asioida.

Minut tekee työssäni iloiseksi se, että näen kädenjälkeni selkeästi. Iloa tuottaa myös se, kun isotkin tuotekuormat sujahtavat hyllyyn muitta mutkitta.

Tiedän onnistuneeni työssäni silloin, kun myymälä tuotteineen näyttää hyvältä ja kun työkaverit kehuvat tekemiäni esillepanoja. Onnistumistani on tietysti myös etenkin se, että asiakkaat saavat mitä tulevat ostamaan eli tuotepuutteita ei ole.

Suosikkituotteeni tällä hetkellä on Luonkos-sarjan Celebrate life -vartalokakku. Siinä on sopiva kimalle ja samalla kakkunen kosteuttaa ihoa.”

Myymäläpäällikkö-Maria, Raision Ruohonjuuri

“Työskentelen Raision Ruohonjuuressa myymäläpäällikkönä. Monipuolisuus työssäni on parasta. Myymälätyön lisäksi, vastaan koko myymälän toiminnasta ja kehityksestä.

Tiedän onnistuneeni työssäni silloin, kun tiimiläisilläni on hyvä olla ja jokaisen mukava tulla töihin. Onnistumista ja iloa koen myös silloin, kun asiakkaat kiittävät hyvästä palvelusta ja samat ihmiset tulevat aina uudestaan meille ostoksille.

Asiakkaat ja hyvä tiimi saavat minut joka päivä iloiseksi! Todella tärkeä ja iso osa tätä kaikkea on ihana työpaikka, jossa oikeasti viihtyy. Ruohonjuuressa jokainen saa olla juuri sellainen kun on, ja sitä arvostetaan.

Suosikkituotteeni tällä hetkellä on Whamisan Water Cream -kasvovoide. Tuote on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan täydellinen omalle pintakuivalle, mutta rasvoittuvalle iholleni. Water Cream on tehokosteuttava kasvovoide, joka imeytyy hetkessä ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi.”

Ostokoordinaattori-Riikka, Ruohonjuuren toimisto

“Hommiini kuuluu tuotetietojen hallinta eri järjestelmissämme, uusien tuotteiden lisääminen systeemeihin sekä tuotetietojen muutokset, hintakoodaukset ja poistuvien tuotteiden prosessit eri ohjelmistoissa. Puuhaan siis paljon on kaikenlaista mukavaa tuotteidemme parissa!

Tiedän onnistuneeni työssäni silloin, kun tuotteet toimivat kassoilla, niiden hinnat ovat oikein ja verkkokaupassammekin on tuotteille oikeat kuvat ja tiedot.

Minut saa työssäni iloiseksi selkeä työnkuva, mielekäs työn sisältö ja uusiin, ihaniin tuotteisiimme tutustuminen. Olen oppinut paljon asioita työkavereiltani ja myös koulutuksista, joissa olen saanut käydä. Päivittäin yhteistyö ja kontaktit niin muihin ruohonjuurelaisiin kuin tavarantoimittajiimmekin piristävät ja ylläpitävät hyvää työmoodia samalla kun itsenäinen työ antaa työrauhaa.

Suosikkituotteeni tällä hetkellä on Cattierin Kosteuttava päivävoide. Se imeytyy hyvin ihooni, tuoksuu miedon raikkaalta, on helppokäyttöisessä pumppupullossa ja kosteuttaa ja silentää pintakuivan ihoni. Ikikestosuosikkeihini kuuluu Foodinin ravinteikas spirulinajauhe sekä Weledan Skin Food -voide, joka parhaiten hoitaa kuivia jalkapohjiani.”

Valikoimakoordinaattori-Irina, Ruohonjuuren toimisto

“Pelaan työssäni tuotteilla myymäläkokoista “Tetristä” ja opastan sekä autan myymälöidemme tuotevastaaviamme alati muuttuvan tuotekentän syövereissä. Ruohonjuuren tuotevalikoima päivittyy jatkuvasti ja myymälämme uudistuvatkin koko ajan. Työni viekin minut säännöllisesti jokaiseen myymäläämme muokkaamaan tuotepaikkoja sekä myymälän pohjapiirrosta.

Hyvin konkreettisesti työssäni onnistuminen näkyy siinä, että aiemmin varastoon viedyt tavarat saadaan mahtumaan myymälän hyllyihin. Näin pystymme helpommin pitämään huolta saldoista ja asiakkaalle päin tämä näyttäytyy siistinä hyllypaikkana. Tämän lisäksi "silmä lepää", kun myymälän tuotteet on saatu tip top -järjestykseen ja kokonaisuus toimii aiempaa paremmin.

Hyllypaikkojen muokkaaminen vaatii aina hieman arvioivaa silmää ja "parasta veikkausta", kun alustavia suunnitelmia tekee toimistolla. Kun tämä suunnittelu osuu nappiin ja myymälässä homma menee mallikkaasti putkeen, tietää tehneensä hyvää jälkeä ja tuotteet pääsevät parhaalla mahdollisella tavalla oikeuksiinsa hyllyviidakossa. Tavaraorientoituneelle ihmiselle tämä on iloinen asia ja tulee sitä välillä ihan tuuletettuakin työn tuoksinassa.

Suosikkituotteeni on Terranovan Glukosamiini-boswellia-MSM Complex, joka on päätynyt leikkausten ja muiden jalkavaivojen myötä säännölliseen käyttööni.”

Tuotevastaava ja myymälävisualisti-Mari, Kaaren Ruohonjuuri

“Kaaren Ruohonjuuren tuotevastaavana vastaan oman myymälämme tuotteiden tilaamisesta ja vastaanotosta, hyllypaikkojen suunnittelusta myymälässä, hintatietojen oikeellisuudesta, sekä esimerkiksi kamppanjaesillepanoista. Visualistina vastaan myös myymälän visuaalisesta ulkoasusta, julisteiden ja mainosten ajantasaisuudesta sekä näyteikkunoiden toteutuksesta.

Minut tekee työssäni iloiseksi kaunis ja siisti myymälä, järjestyksessä oleva varasto, iloinen puheensorina myymälässä asiakkaiden jutustellessa myyjiemme kanssa tuotteistamme. Mukavinta on luova työ esillepanojen ja näyteikkunoiden rakentelun merkeissä aamun hiljaisina tunteina ennen myymälän avaamista. Niinä päivinä on aina ihanaa, kun saadaan avata ovet myymälään, jossa on hauskoja ja hypistelemään houkuttelevia esillepanoja, ja ihania uutuuksia tarjolla asiakkaillemme.

Tiedän onnistuneeni työssäni, kun myymälämme on siisti, mielenkiintoinen ja houkutteleva paikka asiakkaidemme asioida. Olen onnistunut myös, kun tuotteita on saatavilla ja niiden hintatiedot löytyvät helposti. On tärkeää tiedottaa myös myymälähenkilökunnallemme saapuvista uutuuksista, tai joskus sattuvista saatavuuskatkoksista, jotta he osaavat kertoa näistä tarvittaessa asiakkaillemme mahdollisimman hyvin.

Suosikkituotteeni tällä hetkellä on KSM66-ashwaganda. Se todella tekee mitä lupaa ja sen avulla kiireisetkin sesonkiajat sujuvat sutjakkaasti; makoisasti nukkuen ja pilke silmäkulmassa säilyen.”

Myymäläpäällikkö-Pia, Jumbon Ruohonjuuri

“Myymäläpäällikkönä olen vastuussa Jumbon myymälän toiminnasta ja henkilökunnasta. Tiedän onnistuneeni silloin, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, työntekijät viihtyvät ja myymälä näyttää hyvältä.

Minut tekee työssäni iloiseksi se, kun tietää pystyneensä auttamaan asiakasta ja löytämään hänelle parhaat mahdolliset tuotteet.

Suosikkituotteitani tällä hetkellä ovat Puhdistamon elektrolyyttijauheet. Ne ovat aivan loistava apu nestetasapainosta huolehtimiseen. Treenatessa elektrolyyttijauhe pitää huolen siitä, ettei vesi jää vatsaan “löllymään” vaan neste imeytyy kehoon nopeasti.”

Markkinointiassistentti-Tuuli, Ruohonjuuren toimisto

“Mahtavan monipuolisiin työtehtäviini kuuluu esimerkiksi verkkokaupan tuotetekstien laatimista, blogitekstien kirjoittelua, erilaisia pieniä käännöstöitä, lehti-ilmoitusten viimeistelyä, videoiden kuvaamista & leikkaamista sekä myymälämateriaalien tekemistä. Pidän myös silmällä, että tuotteidemme terveysväittämät noudattavat viranomaisten laatimia säädöksiä.

Olen itse varmasti oman työni kovin laaduntarkkailija ja tiedän onnistuneeni, kun saan sellaisen fiiliksen, että nyt tuli hyvä ja vieläpä hieman edellä aikataulusta.  Positiivisen palautteen merkitystä ei voi vähätellä ja täällä meillä Ruohonjuuressa se on hoksattu aivan mahtavasti – siitä saa vahvistusta, että on onnistunut myös muiden mielestä ja ennen kaikkea hurjan hyvän mielen!

Minut saa iloiseksi valtava kannustus ja hyvä fiilis, joka täällä meillä vallitsee. Ruohonjuuressa huokuu positiivinen draivi; kaikki tekevät töitä aivan intopiukkana - vaan ei otsa rypyssä. Ruohonjuuressa me autamme toinen toisiamme ja muistamme kiittää työkavereitamme. Meillä on myös aivan mahtavia tuotteita ja rakastun käytännössä niistä jokaiseen tuotetekstejä kirjoittaessani. Meille tulee koko ajan uutuuksia – ja siinä onkin mielestäni jotain todella siistiä, että meillä on tuotteita, joista muut eivät ole vielä kuulleetkaan!

Suosikkituotteeni on tällä hetkellä Hernis-herneproteiini. Odotin sitä innoissani puotiimme ja otinkin sen heti testiin. Tykkään Herniksen tekstuurista ja valmistamisen helppoudesta. Olen tehnyt tähän mennessä siitä wokkeja ja syönyt salaatin kanssa. Herniksessä on niin mieto ominaismaku, että se on helppo maustaa. Toimii hyvin sekasyöjienkin lautasella – paljon proteiinia, vaan ei ollenkaan hiilareita. Mainio eväs myös keventäjille ja erinomainen täydentämään vaikkapa mökkien kuivamuonavarastoja! Suosittelen lämpimästi siis ihan kaikille!” 

Asiakaspalvelija-Salla, Raision Ruohonjuuri

“Pääsääntöinen työni Raision Ruohonjuuressa on asiakaspalvelu, mutta työnkuvaani kuuluu myös muita kaupan hommia, kuten hyllytystä, tavaran vastaanottoa, testereiden siivousta, päiväysten tarkistusta ja tuotteiden esillepanoa varsinkin loma-aikoina.

Suurin palkintoni työssäni on tyytyväinen asiakas! Varsinkin, jos hymy on niin suuri, ettei meinaa kapasiteetti riittää ja kylmät väreet kulkevat käsissä. Myymälätyössä siistit tuotehyllyt sekä sutjakkaasti sujunut päivä hyllytettyine tuotekuormineen saa minut hyvälle tuulelle.

Parasta työssäni on se, kun pääsen asiakkaan kanssa samalle levelille ja saa jakaa tietotaitoaan niin paljon kuin pystyy. Ilahdun suuresta siitä, kun asiakas janoaa lisää tietoa ja kysyy nippelikysymyksiä varsinkin kosmetiikasta, joka on vahvinta osaamisaluettani.

Suosikkituotteeni on tällä hetkellä on Patykan aurinkosuojasuihke! Vihdoinkin luonnonkosmetiikan aurinkosuoja, joka ei jätä mitään klähmää jälkeensä. Miehenikin suostui tätä käyttämään, kun ei tunnu tosiaan iholla miltään ja aurinkosuojahan on tähän vuodenaikaan hyvinkin tarpeellinen.”

Asiakaspalvelija-Elina, Tampereen Ruohonjuuri

“Teen meillä Tampereen Ruohonjuuressa kaikenlaisia hommia. Enimmäkseen palvelen asiakkaita mutta välillä myös hyllytän tuotteita ja siistin myymäläämme.

Erityisesti mieltäni lämmittää, kun saan asiakkaalta suoraa palautetta jostain aiemmin tapahtuneesta palvelutilanteesta. Tänään esimerkiksi yksi asiakas kertoi, että olin suositellut hänelle tuotteita, jotka olivat mullistaneet hänen ihonhoitonsa. Kun hän tuli taas palveltavakseni, ilahduin suuresti.

Tiedän onnistuneeni työssäni, kun tunnen tehneeni parhaani. Myös työkaverieiden ja asiakkaiden tyytyväiset ilmeet ja kommentit kertovat myös työni tuloksista.

Suosikkituotteeni on tällä hetkellä ovat Infinitan Elämänkukka piikkimatto ja -tyyny. Tällä ylivertaisella yhdistelmällä on suora ja vahva vaikutus uneen ja sen kautta elämänlaatuuni! Piikkimatto ja -tyyny rentouttavat  tarvittaessa varsin nopeasti kehon ja mielen - ja ne ovat luonnonmateriaalia ja vieläpä kauniitakin!”

Ravintoterapeutti, kouluttaja-Eijaliisa

“Työskentelen Ruohonjuuren henkilökunnan kouluttajana ravintolisien osalta. Pääasiallinen hommani on pitää huolta ruohonjuurelaisten tuotetuntemuksesta, jotta he osaisivat suositella asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet juuri heidän tarpeisiinsa. Vastailen myös asiakkaidemme haastavampiin kysymyksiin ravintolisien osalta ja toimin asiaantuntijana Ruohonjuuri-lehden ja blogimme ravintolisäjutuissa.

Tiedän onnistuneeni työssäni, kun kuulen henkilökuntamme onnistumisista asiakaspalautteiden kautta. Mahtavaa on myös huomata kun asiakaspalvelijamme saavat oivalluksia ja ottavat uusia juttuja haltuun.

Minut tekee iloiseksi työssäni oman intohimoni jakamisen onnistuminen. Iloiset ja innostuneet kommentit lisäävät entisestään intoa työhöni. Työskentelen itsenäisesti, ja nautin kun pääsen jakamaan intoa muiden kanssa. Ihmisten hyvinvoinnin koheneminen on mahtava juttu!

Suosikkituotteeni on tällä hetkellä on Fytocompex Valeriaana, joka varmistaa hyvät unet. Kun pienikin stressi herättelee öisin, saan tuotteesta tukea yhteen elämän tärkeimmistä asioista eli uneen.” 

 

Asiakaspalvelija-Tiia, Jumbon Ruohonjuuri

"Autan asiakkaitamme Jumbon Ruohonjuuressa. Huolehdin tietysti myös osaltani myymälän siisteydestä ja viihtyvyydestä ja tuotteiden hyllyttämisestä. Nelivuotisen Ruohonjuuri-urani aikana olen myös saanut perehtyä somistamisen ja visuaalisuuden maailmaan, koordinoida myymälämme logistiikkaa sekä tuurata esihenkilöäni.

Tiedän onnistuneeni työssäni, kun kaikki sujuu ongelmitta, mitään ei jää selvittämättä ja seuraavana päivänäkin on taas kiva tulla töihin! Iloiseksi minut saa työssäni ihanat asiakkaat ja työkaverit sekä hyvä palaute!

Suosikkituotteeni on tällä hetkellä on Monoi Tiki -sarjan vaniljantuoksuinen monoi-öljy. Tässä tuotteessa on kaikki, mitä tarvitsee - hoitava öljy hellimään ihoa ja pehmeä tuoksu hellimään mieltä! Tätä kun laittaa iholle, niin joka päivä on trooppinen rantapäivä!”