Super Calm, 39 g

30 tablettia
Super Calm, 39 g
30 tablettia

Normaali hinta: 28,90 €

Special Price 19,95 €

( 511,54 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Tulkoon tyyneys - ja tyyneys tuli!

Yksityiskohdat

Super Calm taisteleekin sinun puolellasi kaikenlaisen stressiä ja ylikierroksia vastaan. Super Calm auttaa asioita palautumaan mittasuhteisiinsa - ja on oivallinen kaveri matkalle kohti tyyneyttä ja mielenrauhaa.

Super Calm -yrttivalmisteen sisältämä lakkakääpä eli reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.

SuperCalm sisältää reishin lisäksi melissaa, joka auttaa ylläpitämään rauhallista mielialaa, ja sahramia, joka edistää mielialan pysymistä tasapainossa.

Monet kamppailevat nykyään stressin, sisäisen levottomuuden tai alakulon hallinnan kanssa. Työn tai yksityiselämän haasteisiin liittyvästä stressistä on tullut arkipäivää lähes jokaiselle meistä. Sitä voidaan ja sitä tulee työstää monelta kannalta. Ravintolisä SuperCalm on kehitetty nimenomaan sellaisten tilanteiden tueksi. Kun pää on kuin Haminan kaupunki ja oravanpyörästä ei meinaa päästä irti - juuri silloin on Super Calmin aika!

Super Calmin yhdistiyvät neljä tehokasta biologista kasviainesta: lakkakääpä eli reishi-sieni sekä sahrami, melissa ja samettipapu-yrtit. 

Kaikki käytetyt uutteet on standardoitu, siten että SuperCalm antaa saman tehokkaan vaikutuksen joka käyttökerralla. 

Annostelu:  1 tabletti aamu-aterian yhteydessä.

Ruohonjuuren valikoimiin hetki sitten astellut SHIFT -sarja on elinvoimaa lisäävä kimara luonnollisia ravintolisiä, joissa ei ole mukana lainkaan synteettisiä lisäaineita. SHIFT -ravintolisäsarja on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Mukana menossa keimailevat parhaimmat yrtit, sienet ja marjat sekä mineraalit ja entsyymit.

Oli kyse sitten valmistusaineista, tuotannosta, tehokkuudesta, dokumentoinnista tai käyttäjäystävällisyydestä, vain paras on SHIFT-tuotesarjalle kyllin hyvää. SHIFT-ravintolisäsarja on vegaaninen lukuunottamatta ruuansulatusentsyymeitä, joiden perustana on ravintohiivasta saadut entsyymit sekä maidon ja gluteenin pilkontaan erikoistuneessa versiossa maitoproteiinista saadut entsyymit. Testaa ja totea teho ihan itse!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 tablettia
 • EAN: 7042760000558
 • Ainesosat:

  SISÄLTÖ / INNEHÅLL 1 tabl.
  Reishiuute/Reishiextrakt (Standardisoitu/Standardiserat) 400 mg
  Mucunauute/Mucunaextrakt (Standardisoitu/Standardiserat) 300 mg
  Melissauute/Melissaextrakt (Standardisoitu / Standardiserat ) 300 mg
  Sahramiuute/Saffranextrakt (Standardisoitu / Standardiserat) 30 mg

  AINESOSAT: Reishiuute (Ganoderma lucidum), mucunauute (Mucuna pruriens), melissauute (Melissa officinalis), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, inuliini), sahramiuute (Crocus sativus), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, trikalsiumfosfaatti, keskipitkät triglyseridit kookospähkinästä), pintakäsittelyaineet (hypromelloosi, polydekstroosi)

  INGREDIENSER: Reishiextrakt (Ganoderma lucidum), mucunaextrakt (Mucuna pruriens) melissaextrakt (Melissa officinalis), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, inulin), saffranextrakt (Crocus sativus), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, trikalciumfosfat, mediumlånga triglycerider från kokosnöt), ytbehandlingsmedel (hypromellos, polydextros)

 • Alkuperämaa: Norja
 • Tuotetyyppi: Mucuna, Reishi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen