Ruohonjuuri avaa ensimmäisen luonnonkosmetiikkaan erikoistuvan ekokaupan lentoasemalle

Parempien valintojen liike Ruohonjuuri saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle syyskuussa 2023.
Havainnekuva Ruohonjuuren Helsinki-Vantaan myymälästä
Kestävämpi kuluttaminen kiinnostaa tänä päivänä koko ajan yhä suurempaa asiakaskuntaa.

-Ihmisten ympäristötietoisuus ja vastuullinen kuluttaminen ovat kasvussa ja uuden myymälän myötä voimme helpottaa kestävien valintojen tekemistä nyt myös lentokentällä. Helsinki-Vantaan lentokenttä rakentaa vahvasti vastuullisten toimijoiden keskittymää ja haluamme olla mukana tekemässä muutosta - kertoo toimitusjohtaja Päivi Paltola ja jatkaa:

– Kehitämme lentoaseman valikoimaa ja seuraamme trendejä ja matkustajien toiveita. Helsinki-Vantaalla edustavat brändit toimivat käyntikorttina Suomeen ja suomalaiseen elämäntyyliin. Uskomme, että matkustajat ilahtuvat kotimaisen Ruohonjuuren avautumisesta lentokentälle, Helsinki-Vantaan liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Ruohonjuuren valikoimalupaus on yksinkertainen: Jokainen tuote on kestävämpi ja laadukkaampi valinta ihmiselle ja luonnolle. Lentokentän myymälästä löytyykin Ruohonjuuren asiantuntijoiden kuratoima valikoima luonnonkosmetiikkaa, ravinnerikkaita superfoodeja ja luomupurtavaa. Valikoima rakennetaan nimenomaan erilaisten lentomatkustaja-asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, jolloin valikoimassa korostuvat luonnonkosmetiikka, helpot matkalle mukaan otettavat tuotteet sekä lahjaostaminen.

Finavia on tehnyt kattavan uudistuksen Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja syksyllä 2023 avautuva alue saa täysin uuden ilmeen. Alueella tullaan näkemään kotimaista arkkitehtuuria, puista muotoilua, vastuullisia toimijoita, uniikkeja brändejä sekä ennen kaikkea uusia elämyksiä. Ruohonjuuri sijoittuu Helsinki-Vantaan entiseen lähtöaulaan, joka on Finavian kehitysohjelman myötä muuttunut osaksi porttialuetta.

Helsinki-Vantaan lentoasema on tänä vuonna palkittu Euroopan parhaaksi lentoasemaksi kokoluokassaan! Myös Ruohonjuuren keväällä 2022 avattu uuden konseptin mukainen Mannerheimintien myymälä on palkittu mm. Visualistut Ry:n ja Grafian toimesta ja samaa tunnelmaa on tarkoitus tuoda myös lentokentän myymälään pienemmässä mittakaavassa.

Yhteydenotot:
Ruohonjuuri Oy, toimitusjohtaja Päivi Paltola
paivi.paltola@ruohonjuuri.fi, puh. 040 7688 704

Ruohonjuuri on parempien valintojen liike, jolla on 16 myymälää Suomessa ja 3 verkkokauppaa. Ruohonjuuri on kotimainen luonnonkosmetiikkaan, luomupurtavaan ja terveystuotteisiin erikoistunut ekokauppa, joka on toiminut jo vuodesta 1982 kestävän kehityksen edelläkävijänä. Jokainen tuotteemme on parempi valinta ihmisen ja ympäristön kannalta ja ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat sinua ilolla. Kansainvälisesti meidät löytää ruohonjuuri.com sekä happyfoodstore.se.

Kuva: Finavia Oyj, PES Arkkitehdit.