Juuresta latvaan hyvää oloa - Ruohonjuuri Kuopioon!

Lukuisiin toiveisiin on nyt vastattu ja ilmoitamme iloksemme, että Ruohonjuuren uusi myymälä avautuu Kuopioon, kauppakeskus Matkukseen toukokuussa 2023.
Ruohonjuuri Kuopio, Matkuksen myymälän tiimi

- Ihmisten ympäristötietoisuus ja vastuullinen kuluttaminen ovat kasvussa ja uuden myymälän myötä voimme tarjota yhä laajemmalle asiakaskunnalle eettisempiä ja laadukkaampia valintoja. Asiakkaiden toiveiden perusteella Matkus on meille luonteva paikka laajentaa toimintaamme.

Ruohonjuuren valikoimalupaus on yksinkertainen: Jokainen tuote on kestävämpi ja laadukkaampi valinta niin ihmiselle kuin luonnollekin. Kuopion myymälästä löytyy Ruohonjuuren asiantuntijoiden kuratoima valikoima ravinnerikkaita superfoodeja, ravintolisiä, luomupurtavaa sekä luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi kaikki Ruohonjuuren tuotteet ovat tilattavissa verkkokaupasta myymälään muutamassa päivässä, kertoo toimitusjohtaja Päivi Paltola.

-Meidät tunnetaan lämpimästä ja asiantuntevasta palvelustamme. Varmistamme tämän jatkossakin kouluttamalla myös uudet ruohonjuurelaiset esimerkiksi oman ravintoterapeutin ja ekokosmetologin johdolla. Haluamme tehdä hyvän puolella olemisen helpoksi ja auttaa kestävien valintojen tekemisessä. Henkilökohtaisen palvelun ansiosta voi tehdä parempia ratkaisuja ja välttää virheostoksia, Paltola jatkaa.

Kysyntää kestävän kehityksen toimijalle löytyy. Matkuksen kauppakeskusjohtaja Minna Karppinen kertoo, että Kuopion alueelle Ruohonjuuren myymälää on toivottu jo pitkään.

-Olemme saaneet vuosien varrella paljon asiakastoiveita Ruohonjuuresta Kuopiossa, ja kun sopiva tila löytyi, asiat etenivät nopeasti. Matkukseen on toivottu lisää vastuullisia hyvinvoinnin toimijoita ja Ruohonjuuri täyttää tämän tarpeen loistavasti, kauppakeskusjohtaja iloitsee.

Asiakkaat ovat ihastuneet myös viime vuonna avattuun Ruohonjuuren lippulaivamyymälään Helsingissä

Viime vuonna Mannerheimintielle Kalevan taloon avatusta Ruohonjuuren myymälästä on tullut lyhyessä ajassa kohtaamispaikka kestävälle elämäntyylille ja palaute asiakkailta on ollut erinomaista. Manskun 700m2 myymälästä löytyy Euroopan suurin luonnonkosmetiikan alue ja myymälä palkittiin visualistit ry:n Vuoden Myymälä -palkinnolla. Kalevan talon arvorakennus on jo arkkitehtuurinen nähtävyys, jota kannattaa tulla katsomaan pidempäänkin. Kyseessä on arkkitehti Armas Lindgrenin onnistuneimpana työnä pidetty renessanssilinna, joka valmistui vakuutusyhtiö Kalevan käyttöön 1913 toimien myöhemmin myös Nordea pankin tiloina.

Yhteydenotot:
Ruohonjuuri Oy, toimitusjohtaja Päivi Paltola
paivi.paltola@ruohonjuuri.fi, puh. 040 7688 704

Ruohonjuuri on kestävän elämän liike, jolla on 15 myymälää Suomessa ja 3 verkkokauppaa. Kotimainen Ruohonjuuri on kokonaisvaltaisen ja luonnonmukaisen hyvinvoinnin erikoiskauppaketju. Olemme erikoistuneet ravintolisiin ja superfoodeihin, luonnonkosmetiikkaan sekä ravinnerikkaisiin luomupurtaviin. Jokainen tuote kuratoidusta valikoimastamme on parempi valinta sekä ihmisen, että ympäristön kannalta. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat ilolla niin verkossa, kuin myymälöissäkin. Verkkokauppamme palvelevat osoitteissa: ruohonjuuri.fi, happyfoodstore.se sekä ruohonjuuri.com. Tervetuloa hyvän olon ostoksille!