Ruohonjuuri lanseeraa oman Juuri-hygieniasarjan: laadukasta luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan

Ekotuotteiden myymäläketju Ruohonjuuri lanseeraa ensimmäisen Juuri-nimisen oman sarjan vartalo- ja hiustenhoitotuotteita, joissa läpinäkyvyys, kestävä kehitys ja laatu ovat keskiössä ja myyntihinnat edullisia.
Ruohonjuuri lanseeraa oman Juuri-hygieniasarjan: laadukasta luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan

Juuri by Ruohonjuuri: Korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan 

Uusi sarja Juuri on syntynyt vastauksena asiakkaiden kasvavaan tarpeeseen edullisista ja laadukkaista luonnonkosmetiikkalaatuisista hygieniatuotteista. Korkealaatuiset, päivittäiseen käyttöön soveltuvat hiusten- ja vartalonhoitotuotteet on pakattu kierrätysmuovipulloihin ja niiden myyntihinnat asettuvat 6 ja 8 euron välille. Kaikki tuotteet ovat ICADA-luonnonkosmetiikkasertifioituja ja ne on valmistettu Suomessa.

 

“Juuri-sarja on kehitetty yhteistyössä kotimaisen luonnonkosmetiikkaa valmistavan yhteistyökumppanin kanssa, ja tuotteiden jokaisen tarkkaan valitun raaka-aineen alkuperä on täysin jäljitettävissä. Emme voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen, joka syntyi yhteistyössä ammattitaitoisen tiimin kanssa.” kertoo Päivi Korteniemi, Ruohonjuuren asiakaskokemusjohtaja. 

Vastuullinen valinta ei ole enää kompromissi

Kosmetiikka-ala on tunnettu laajoista negatiivisista ympäristövaikutuksistaan: monet perinteiset kosmetiikkatuotteet sisältävät kemikaaleja, joiden tuotanto, käyttö ja hävittäminen voivat aiheuttaa merkittävää ympäristön saastumista ja ekosysteemien heikentymistä. Lisäksi kosmetiikkapakkausten suuri käyttö ja huono kierrätysaste aiheuttavat merkittävää kuormitusta ympäristölle.

 

“Tehtävämme on tehdä vastuullisten valintojen tekeminen niin helpoksi kuin mahdollista. Elämme kompromissien aikaa: tutkimuksen* mukaan viime vuosien kriisit ovat synkentäneet aiemmin arvopohjastaan tinkimättömien kulutusvalintoja. Juuri-sarja vastaa tähän haasteeseen ja helpottaa vastuullisten valintojen tekemistä epävarmassa maailmassa, jossa myös kukkaronnyörit ovat aiempaa tiukemmalla.” Korteniemi päättää.

 

Lisätiedot

Kaisa Härmälä, sisältö- ja yhteisöpäällikkö 
+358 50 51 64 583, kaisa.harmala@ruohonjuuri.fi
www.ruohonjuuri.fi / @ruohonjuurioy

Kuvapankki

 

Ruohonjuuri on vuonna 1982 perustettu kokonaisvaltaisen ja luonnonmukaisen hyvinvoinnin ekokauppaketju, jolla on 16 myymälää ja kolme verkkokauppaa: ruohonjuuri.fi, happyfoodstore.se ja ruohonjuuri.com. Viime vuonna Ruohonjuuri avasi yhden Euroopan suurimman hyvinvoinnin myymälän  Helsingin Mannerheimintielle ja syyskuussa avautuu uusi myymälä Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

 

Ruohonjuuren omistus koostuu ympäristöjärjestöistä ja yksityishenkilöistä. Yhtenä suurimpana osakkeenomistajana ovat suomalaiset ympäristöjärjestöt YKY ry sekä  Dodo ry. Lisäksi Ruohonjuuri lahjoittaa vuosittain apurahoja eri ympäristökohteisiin.

 

*Kuudes - Tiedostava kuluttaja 2023

 

Katso kaikki Juuri-tuotteet tästä