Liikkujan Kasvisruokavalio - Kestävää kehitystä -kirja

Liikkujan Kasvisruokavalio - Kestävää kehitystä -kirja

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Tämä kirja kannattaa lukea - Ruohonjuuri suosittelee!

Yksityiskohdat

"Liikkujan Kasvisruokavalio on Jussi Riekin kirjoittama, oivallinen opus kaikille niille, jotka haluavat syödä vastuullisesti ja samalla suoriutua samaan syssyyn optimaalisesti omassa lajissaan.

Tästä tuhdista, 176 sivuisesta lukupumaskasta saat esimerkiksi seikkaperäisesti selville sen, miten fyysistä suorituskykyä ja terveyttä tukeva kasvisruokavalio käytännössä koostetaan.

Liikkujan Kasvisruokavalio antaa myös fiksut vinkit kasvikunnan tuotteiden lisäämiseen nykyisessä ruokavaliossa.

Tämä kirja antaa myös selkeitä vastauksia siihen, miten kasvisyöjän proteiinintarve tyydytetään varsin vaivattomasti - ja siihen, miten urhelijakin voi koostaa vegaanisista valinnoistaan treenaamista tukevan ruokavalion.

Lukuisat vegaaniurheilijat ovat osoittaneet, että lajissa kuin lajissa voi menestyä kasvisruuan voimalla. Tutkimusten mukaan kasvikunnan tuotteisiin perustuva ruokavalio ei ole ainoastaan riittävä, vaan monesti jopa terveellisempi vaihtoehto kuin sekaruokavalio.

Liikkujan Kasvisruokavalio on suositeltavaa luettavaa kasvissyöjien ja treenaajien lisäksi myös esimerkiksi ravintovalmentajille, personal trainereille ja muille ammattilaisille, jotka työskentelevät ihmisten elintapojen ja terveyden parissa.

Tämän kirjan kirjoittanut Jussi Riekki työskentelee Suomen suurimmassa personal trainereita ja ravintovalmentajia kouluttavassa organisaatiossa, Trainer4Youssa.

Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kasvissyönnin ja treenaamisen yhteensovittamisesta.

Tämä kirja kannattaa lukea - Ruohonjuuri suosittelee!"

Lisätiedot

  • EAN: 9789527196106
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Tietokirjat