Lahjakortti hoitoon: Jalkahoito

75 minuuttia
Lahjakortti hoitoon: Jalkahoito
75 minuuttia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Parasta jaloille jaloillesi.

Yksityiskohdat

Lahjakortti Ruohonjuuren luomukauneushoitolan jalkahoitoon, jonka kesto on 75 minuuttia.

Hoito sisältää hemmottelevan ja rentouttavan jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen siistimisen, hieronnan ja hoitavan jalkavoiteen levittämisen. Ruohonjuuren kauneushoitolan jalkahoito sisältää myös varpaankynsien lakkauksen ja lakkaukseen käytetyn kynsilakkapullon.

Ruohonjuuren kauneushoitola (jossa tämän lahjakortin voi käyttää) avataan tammikuun puolivälissä Kampin Ruohonjuuren yhteyteen, osoitteeseen Salomonkatu 5, 00100 Helsinki.

Ajanvaraus hoitolaan www.varaaheti.fi/ruohonjuuri tai soittamalla puh.040 637 8530

Lahjakortin saajan tulee varata hoitoaikansa em. puhelinnumeroon soittamalla tai em. sähköistä ajanvarauspalveluamme käyttämällä, niin terveyttä tukeva hemmotteluhetki järjestyy muitta mutkitta. Lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat, että toimitamme lahjakortin suoraan saajalle, niin kassalla voit täyttää saajalle omat yhteystiedot. Jos tällöin haluat liittää saajalle viestin lahjakortin oheen, niin kerro siitä kassalla lisätiedot-kentässä. Esimerkiksi: "Hyvää syntymäpäivää! Terveisin äiti". Mikäli haluat antaa lahjakortin itse saajalle, ei saajan tietoja tarvitse laittaa tilaukseen.

Lahjakortti on voimassa 6 kk ja se käy maksuvälineenä Ruohonjuuren kauneushoitolassa.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 75 minuuttia
  • EAN: 8006
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hoitolahjakortit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka