Happy Food Store hurmaa Ruotsissa

Trendikkäin ja mielenkiintoisin kauppakonsepti tulee nyt Suomesta! Happy Food Store avasi ovensa 11.1. Tukholman ydinkeskustassa Sveavägenillä.

Happy Food Store myymälä

Trendikkäin ja mielenkiintoisin vähittäiskauppaketju erikoismyymälöissä tulee nyt Suomesta. Ruohonjuuren ensimmäinen myymälä Happy Food Store avasi ovensa eilen 11.1. Tukholman ydinkeskustassa Sveavägenillä. Konsepti on hurmannut ruotsalaiset ja sisäänpyrkiviä asiakkaita oli roppakaupalla ennen myymälän avaamista.

Arto Ranta-aho ja Johannes Laine

 

10.1. Ruotsin median edustajille ja vaikuttajille järjestetyllä pressiaamiaisella vastaanotto Happy Food Store-konseptia kohtaan oli uskomaton ja Ruohonjuuren näyttävä aloitus kansainvälistymiselle. Tilaisuuteen oli saapunut 50 median ja alan vaikuttajaa, jotka olivat haltioissaan Happy Food Storesta.“Ruotsalaiset olivat sulaa vahaa Happy Food Storen edessä. Konseptissamme on kaikki palikat hiottu kohdilleen: asiakaskokemus, palvelu, valikoima, myymälät, visuaalinen ilme ja monikanavaisuus. Nyt on käännetty uusi sivu Ruohonjuuren ja suomalaisten konseptien ja brändien historiassa! Happy Food Storessa on kaikki ainekset menestyväksi kansainväliseksi ketjuksi”, Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho iloitsee.

 

Arto Ranta-aho

 

Ruotsissa rakastetaan aitoa särmää. Ruohonjuuri on taas rohkaiseva edelläkävijä ja sillanrakentaja kohti parempaa!

 

Happy Food Storen myymälässä moni asia on edistyksellistä, muun muassa se, että maksuvälineenä käy ainoastaan kortti eli käteistä rahaa ei käsitellä lainkaan. Tämä nopeuttaa ja sujuvoittaa palvelua sekä parantaa asiakaskokemusta.

 

Bength-Eric Pettersson

 

Ruohonjuuren Ruotsin Happy Food Store -myymälää on ennen avajaisia hiljaisuudessa treenattu viikko. Treenaaminen kumpuaa kokemuksesta, onhan Ruohonjuurella Suomessa jo pitkä 35 vuoden historia ja 12 myymälää.

 

Happy Food Store myymälä

 

Jo avajaispäivän aamuna innokkaimmat asiakkaat pyrkivät sisään ennen avaamista. Myymälä oli täynnä asiakkaita heti aamusta. Asiakkaat olivat huikaistuneita uudesta myymälästä.

 

Happy Food Store myymälä

 

“Ensivaikutelma asiakkailta on WOW. He ovat todella onnellisia ja kertoivat, kuinka juuri tällaista kauppaa on kaivattu Tukholmaan erityisesti tällä alueella. Myymälän ulkoasu ja visuaalinen ilme kerää kehuja: asiakkaat luonnehtivat sitä raikkaaksi, moderniksi ja  retroksi. Ystävällinen ja avulias henkilökunta saa myös kehuja. Erityisesti luonnonkosmetiikkavalikoima ihastuttaa asiakkaita: moni kertoo, etteivät ole nähneet vastaavia tuotteita aiemmin, vaikka osa on ruotsalaisia tuotemerkkejä”, Happy Food Storen tuotevalikoimasta vastaava Anette Afzelius kertoo.

 

 

Tuotteista erityisen hyvin avajaispäivänä ovat käyneet kaupaksi biotiini, monivitamiinit, vegaaniset kasviproteiinit sekä edulliset avajaistarjoukset kuten suomalaisen Foodinin kookosöljy, chia-siemenet ja Ecodentan valkaisevat hammastahnat.

 

 

“Täältä saa energialatauksen, kun vain astuukin sisään”, “Tällaista valikoimaa luonnonkosmetiikkaa ja superfoodeja ei olla ennen Ruotsissa nähty”, moni asiakas kehui innoissaan.

 

 

“Olen todella iloinen, että vihdoinkin Happy Food Store avaa ovensa kaikille asiakkaille Ruotsissa. Asiakkaita on ollut todella paljon ja kaikki ihastelevat ennen kaikkea laajaa luonnonkosmetiikkavalikoimaamme, joka on Ruotsin paras jos minulta kysytään! Kiinnostus ja suosio Happy Food Storea kohtaan on ollut niin valtava, että avaamme mahdollisimman pian toisen myymälän Ruotsiin”, Ruotsin Country Manager Bength-Eric Pettersson riemuitsee.

 

Bength-Eric Pettersson, Johannes Laine, Arto Ranta-aho

 

Myös Happy Food Storen yhteydessä toimiva GreenStreet Cafe on saavuttanut heti suuren suosion. GreenStreet Cafen vegaaniset raakakakut, smoothiet ja grillatut voileivät ovat ihastuttaneet asiakkaita.

 

GreenStreet Cafe

 

“Etenkin raakakakut ovat keränneet kehuja. Niin paikalliset suomalaiset kuin ruotsalaisetkin ovat ottaneet meidät lämpimästi vastaan. Pyrimme saamaan raakakakkujamme Ruotsissa myyntiin myös muihin kahviloihin, ravintoloihin ja kauppojen hyllylle – kuten toimimme Suomessakin. Näin voimme levittää laajemmalle GreenStreetin taustalla olevaa ajatusta: Pala kakkua ja kohti unelmia!”, GreenStreetin perustaja Johannes Laine suunnittelee.

 

Lisätietoja:

 

Arto Ranta-aho, toimitusjohtaja, Ruohonjuuri Oy, p. +358 50 373 0330, arto.ranta-aho@ruohonjuuri.fi

 

Bength-Eric Pettersson, Country Manager, Happy Food Store, p.  +46 73 538 2499, bength-eric.pettersson@happyfoodstore.se

 

Johannes Laine, perustaja, GreenSreet, p. +358 40 416 8796, johannes@greenstreet.fi