RUOHONJUURI PODCAST – kuuntele ja innostu itsekin!

Ruohonjuuren podcastit ovat mitä mainiointa kuunneltavaa päiväsi piristykseksi ja ajatustesi avartamiseksi! Haastattelussa Suomen parhaat ja nimekkäimmät asiantuntijat erilaisista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista sekä ajankohtaisista asioista. Kuuntele, mikä on nyt in – ja inspiroidu itsekin! Uusia jaksoja julkaistaan kuukausittain.

 

18. KSM66-ashwagandhan hyödyt terveyden tukena
Miten kasvipohjaiset hiusvärit eroavat perusmarkettien kemikaalikimaroista? Tämä on kysymys, joka Ruohonjuuren asiakkaita toisinaan askarruttaa. Asiantuntijana tässä podcastissa luonnonkosmetiikan moniosaaja Tiia Tyynysniemi.
  Kuuntele tästä >>

17. Oluthiivahiutaleet – helppo ja herkullinen B-vitamiinien lähde
Oluthiivahiutaleet ovat nousseet varsin suosituiksi Ruohonjuuren terveystietoisten asiakkaiden keskuudessa. Eikä mikään ihme; herkullisen juustoisilta maistuvilla oluthiivahiutaleilla ravintoaan saa rikastetuksi varsin vähällä vaivalla. Mutta mitä oluthiivahiutaleet oikein ovat ja miksi eri merkkisten hiutaleiden ravintoarvoissa on eroja? Visaisiin kysymyksiimme vastaa Valioravinnon tuotepäällikkö, oluthiivahiutaleguru Juha Sihvonen.
  Kuuntele tästä >>

16. Värjää hiukset hoitaen – haastattelussa luonnonkosmetiikka-asiantuntija Tiia Tyynysniemi
Miten kasvipohjaiset hiusvärit eroavat perusmarkettien kemikaalikimaroista? Tämä on kysymys, joka Ruohonjuuren asiakkaita toisinaan askarruttaa. Asiantuntijana tässä podcastissa luonnonkosmetiikan moniosaaja Tiia Tyynysniemi.
  Kuuntele tästä >>

15. Kurpitsansiemen on terveyttä tulvillaan – haastattelussa Foodinin perustaja ja toimitusjohtaja Lasse Jalkanen
Ruohonjuuren asiakkaiden suosikkeina paistattelevat Foodinin kurpitsansiemenet kasvatetaan itävaltalaisilla perheviljelmillä ja ne ovat kuuluisaa Styrian-lajiketta. Tässä podcastissa Foodinin perustaja ja toimitusjohtsja Lasse Jalkanen kertoo lisää näistä erinomaisista kurpitsansiemenistä!
  Kuuntele tästä >>

14. Mahtava maca  – haastattelussa Puhdistamon tuotekehityspäällikkö Markus Lundström
Maca on toden totta Superfood isolla ässällä! Maca-jauhetta nauttimalla saat tämän vahvistavan, adaptogeenisen kasvin hyödyt tehokkaasti elimistösi käyttöön. Mitkä ovat macan oleellisimmat terveyshyödyt ja mihin ne perustuvat? Siitä otimme nyt selvää tässä podcast-jaksossa, jossa haastattelussamme on Puhdistamon tuotekehityspäällillö Markus Lundström.
  Kuuntele tästä >>

13. Aidon oliiviöljyn jäljillä – haastattelussa oliiviöljyasiantuntija Timo Tyynysniemi
Oliiviöljyjä on moneen junaan – ja osa niistä on syytä jättää jopa asemalle. Aika ajoin oliiviöljy nousee otsikoihin ruokaväärennöksistä puhuttaessa. Väitetäänkin, että juuri oliiviöljy olisi maailman väärennetyin elintarvike ja valtavien myyntimääriensä vuoksi ruokahuijareille yksi tuottoisimmista tulonlähteistä. Mistä sitten voi luotettavasti tunnistaa aidon oliiviöljyn? Tässä podcastissa oliiviöljyasiantuntija Timo Tyynysniemi kertoo aiheesta lisää.
  Kuuntele tästä >>

12. Stressin biohakkerointi ennen kesälomaa, lomalla ja lomien jälkeen – haastattelussa biohakkeri Teemu Arina
Kuuntele biohakkeri Teemu Arinan vinkit kesälomaa edeltävän stressin nujertamiseen sekä siihen, miten lomanjälkeinen arki aloitetaan ylivireeltä välttyen.
  Kuuntele tästä >>

11. Ravinnosta suojaa kesäiholle – haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja
Onko sisäisiä aurinkovoiteita olemassa? Voiko kesän kynnyksellä ihoaan valmistella auringolle ravinnon avulla? Kuuntele ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan vinkit kesäisen hyvinvointisi tueksi.
  Kuuntele tästä >>

10. Lääkinnälliset sienet – haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja
Mitä ovat lääkinnälliset sienet ja miten niitä voidaan käyttää terveyden tukena? Uusimmassa Ruohonjuuri podcastissa haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja.
  Kuuntele tästä >>

9. Ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen – haastattelussa Pharma Nordin Katja Saarikoski
Kevään koittaessa moni tunnistaa kevätväsymyksen hiipivän kehoon. Kroppa tuntuu toisinaan nuutuneelta ja olo on kuin olmilla. Olisiko ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen? Kuuntele Pharma Nordin Katja Saarikosken vinkit hyvinvointisi tueksi.
  Kuuntele tästä >>

8. Vinkit Höyhensaarimatkalle – haastattelussa fytonomi Birgit Stenroos
Joka ilta ei lamppu meinaa nykyihmisellä sammua – ja jos sammuukin illalla, niin se saattaakin syttyä uudelleen keskellä yötä. Nukahtamisvaikeudet ovat melko yleinen vaiva. Kysyimme fytonomi Birgit Stenroosilta, mistä tämä johtuu ja mikä avuksi vaivaan. Kuuntele podcast ja nappaa vinkit oppaaksesi Höyhensaarimatkalle!
  Kuuntele tästä >>

7. Tavarantoimittajapiknik: haastattelussa Marika Auersalmi
Tässä podcastissa Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho keskustelee luomukaupan pioneerin ja ammattilaisen Marika Auersalmen kanssa muun muassa luomun erikoiskaupasta, luomutuotteista ja digitalisaatiosta.
Kuuntele tästä >>

6. Tavarantoimittajapiknik: haastattelussa Cafetoria Roastery, Mia Nikander-Ore
Ruohonjuuri järjesti tavarantoimittajilleen toukokuussa 2017 yhteisen piknik-tapahtuman Kansalaistorilla. Tässä podcastissa Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho keskustelee Cafetoria Roasteryn Mia Nikander-Oren kanssa laadukkaista luomukahveista sekä Ruohonjuuren ja Cafetoria Roasteryn yhteistyöstä.
Kuuntele tästä >>

5. Miestenilta: haastattelussa Mikko Mäkelä, Panimo Hiisi
Ruohonjuuren miestenillassa makuelämyksinä tarjottiin muun muassa pienpanimo Hiisiin olutmakuja. Tässä podcastissa Mikko Mäkelä kertoo pienpanimo Hiisin oluista.
Kuuntele tästä >>

4. Miestenilta: haastattelussa Tuulia Bucciarelli, myyntipäällikkö
Ruohonjuuren miestenillassa paikalla olleilta tuli ylistäviä kommentteja niin musiikista kuin tapahtumasta kokonaisuudessaan, Ruohonjuuren asiakaspalvelupäällikkö Tuulia Bucciarelli kertoo asiakaskokemuksen kehittämisestä.
Kuuntele tästä >>

3. Miestenilta: haastattelussa Cardo, Beard Park
Ruohonjuuren miestenillassa parranleikkaamisen ohjaajana toimi alansa huippu, Beard Parkin Cardo. Tässä podcastissa Cardo jakaa parhaat partavinkit!
Kuuntele tästä >>

2. Miestenilta: haastattelussa Janne Uggeldahl, Bearded Villains Finland
Ruohonjuuren huippusuositussa miestenillassa partabalsamin valmistusta ohjasi ja vinkkejä parran sekä viiksien hoitoon antoi Bearded Villainsin Janne Uggeldahl. Tässä podcastissa Janne kertoo kuulijoille parhaat partavinkit!
Kuuntele tästä >>

1. Miestenilta: haastattelussa Arto Ranta-aho, toimitusjohtaja 
Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho kertoo haastattelussa, miten Ruohonjuuri satsaa elämyksellisiin kokemuksiin, tavoittaa uusia kohderyhmiä ja seuraa aikaansa ja trendejä.
Kuuntele tästä >>