RUOHONJUURI PODCAST – kuuntele ja innostu itsekin!

Ruohonjuuren podcastit ovat mitä mainiointa kuunneltavaa päiväsi piristykseksi ja ajatustesi avartamiseksi! Haastattelussa Suomen parhaat ja nimekkäimmät asiantuntijat erilaisista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista sekä ajankohtaisista asioista. Kuuntele, mikä on nyt in – ja inspiroidu itsekin! Uusia jaksoja julkaistaan kuukausittain.

10. Lääkinnälliset sienet – haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja
Mitä ovat lääkinnälliset sienet ja miten niitä voidaan käyttää terveyden tukena? Uusimmassa Ruohonjuuri podcastissa haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja.
  Kuuntele tästä >>

 

9. Ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen – haastattelussa Pharma Nordin Katja Saarikoski
Kevään koittaessa moni tunnistaa kevätväsymyksen hiipivän kehoon. Kroppa tuntuu toisinaan nuutuneelta ja olo on kuin olmilla. Olisiko ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen? Kuuntele Pharma Nordin Katja Saarikosken vinkit hyvinvointisi tueksi.
  Kuuntele tästä >>

8. Vinkit Höyhensaarimatkalle – haastattelussa fytonomi Birgit Stenroos
Joka ilta ei lamppu meinaa nykyihmisellä sammua – ja jos sammuukin illalla, niin se saattaakin syttyä uudelleen keskellä yötä. Nukahtamisvaikeudet ovat melko yleinen vaiva. Kysyimme fytonomi Birgit Stenroosilta, mistä tämä johtuu ja mikä avuksi vaivaan. Kuuntele podcast ja nappaa vinkit oppaaksesi Höyhensaarimatkalle!
  Kuuntele tästä >>

7. Tavarantoimittajapiknik: haastattelussa Marika Auersalmi
Tässä podcastissa Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho keskustelee luomukaupan pioneerin ja ammattilaisen Marika Auersalmen kanssa muun muassa luomun erikoiskaupasta, luomutuotteista ja digitalisaatiosta.
Kuuntele tästä >>

6. Tavarantoimittajapiknik: haastattelussa Cafetoria Roastery, Mia Nikander-Ore
Ruohonjuuri järjesti tavarantoimittajilleen toukokuussa 2017 yhteisen piknik-tapahtuman Kansalaistorilla. Tässä podcastissa Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho keskustelee Cafetoria Roasteryn Mia Nikander-Oren kanssa laadukkaista luomukahveista sekä Ruohonjuuren ja Cafetoria Roasteryn yhteistyöstä.
Kuuntele tästä >>

5. Miestenilta: haastattelussa Mikko Mäkelä, Panimo Hiisi
Ruohonjuuren miestenillassa makuelämyksinä tarjottiin muun muassa pienpanimo Hiisiin olutmakuja. Tässä podcastissa Mikko Mäkelä kertoo pienpanimo Hiisin oluista.
Kuuntele tästä >>

4. Miestenilta: haastattelussa Tuulia Bucciarelli, myyntipäällikkö
Ruohonjuuren miestenillassa paikalla olleilta tuli ylistäviä kommentteja niin musiikista kuin tapahtumasta kokonaisuudessaan, Ruohonjuuren asiakaspalvelupäällikkö Tuulia Bucciarelli kertoo asiakaskokemuksen kehittämisestä.
Kuuntele tästä >>

3. Miestenilta: haastattelussa Cardo, Beard Park
Ruohonjuuren miestenillassa parranleikkaamisen ohjaajana toimi alansa huippu, Beard Parkin Cardo. Tässä podcastissa Cardo jakaa parhaat partavinkit!
Kuuntele tästä >>

2. Miestenilta: haastattelussa Janne Uggeldahl, Bearded Villains Finland
Ruohonjuuren huippusuositussa miestenillassa partabalsamin valmistusta ohjasi ja vinkkejä parran sekä viiksien hoitoon antoi Bearded Villainsin Janne Uggeldahl. Tässä podcastissa Janne kertoo kuulijoille parhaat partavinkit!
Kuuntele tästä >>

1. Miestenilta: haastattelussa Arto Ranta-aho, toimitusjohtaja 
Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho kertoo haastattelussa, miten Ruohonjuuri satsaa elämyksellisiin kokemuksiin, tavoittaa uusia kohderyhmiä ja seuraa aikaansa ja trendejä.
Kuuntele tästä >>