RUOHONJUURI PODCAST – kuuntele ja innostu itsekin!

Ruohonjuuren podcastit ovat mitä mainiointa kuunneltavaa päiväsi piristykseksi ja ajatustesi avartamiseksi! Haastattelussa Suomen parhaat ja nimekkäimmät asiantuntijat erilaisista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista sekä ajankohtaisista asioista. Kuuntele, mikä on nyt in – ja inspiroidu itsekin! Uusia jaksoja julkaistaan kuukausittain.

 

13. Rohkeasti parempaan päin – Aduki

Adukin perustajat Lea Brusin ja Olli Helander valottavat yritystoiminnan alkuaikoja Ruohonjuuren ”Rohkeasti parempaan päin” tavarantoimittaja-podcastissa. Jos Ruohonjuuren myymälöissä on vieraillut, ei varmastikaan ole voinut olla huomaamatta laajaa Aduki-tuotteiden luomuvalikoimaa. Luomu- ja Reilun kaupan tuotteita Suomeen tuova Aduki perustettiin vuonna 1980. Kipinä luomutukun perustamiseen lähti kiinnostuksesta kasvisruokaa kohtaan.
Kuuntele tästä >>

12. Jaakko Halmetojan vinkit kevätväsymyksen voittamiseen
Kevään korvilla saattaa olo olla kuin olmilla ja voimat vähissä. Pitkä, pimeäkin talvi tuntuu joskus vaatineen veronsa ja elinvoimaa pitäisi saada ropautettua kroppaan. Itselle mieleinen liikunta, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio ja ajan viettäminen ystävien ja perheen kanssa auttavat varmasti asiaa… Mutta onko olemassa pikavinkkejä kevätväsymyksen karkottamiseen? Kuuntele ravintovalmentaja Jaakko Halmetojan niksit.
  Kuuntele tästä >>

11. KSM66-ashwagandhan hyödyt terveyden tukena
KSM66-ashwagandha on viimeaikoina mullistanut markkinan ylikierroksia laannuttavan tehonsa ansiosta. Mutta mikä ihme KSM66-ashwagandha oikein on ja miksi se auttaa stressiin? Ashwagandhan iloista kanssamme juttelemaan tässä podcast-jaksossamme saapuivat fytonomi Outi Häkkinen sekä ravintolisäguru Sami Larste.
  Kuuntele tästä >>

10. Oluthiivahiutaleet – helppo ja herkullinen B-vitamiinien lähde
Oluthiivahiutaleet ovat nousseet varsin suosituiksi Ruohonjuuren terveystietoisten asiakkaiden keskuudessa. Eikä mikään ihme; herkullisen juustoisilta maistuvilla oluthiivahiutaleilla ravintoaan saa rikastetuksi varsin vähällä vaivalla. Mutta mitä oluthiivahiutaleet oikein ovat ja miksi eri merkkisten hiutaleiden ravintoarvoissa on eroja? Visaisiin kysymyksiimme vastaa Valioravinnon tuotepäällikkö, oluthiivahiutaleguru Juha Sihvonen.
  Kuuntele tästä >>

9. Värjää hiukset hoitaen – haastattelussa luonnonkosmetiikka-asiantuntija Tiia Tyynysniemi
Miten kasvipohjaiset hiusvärit eroavat perusmarkettien kemikaalikimaroista? Tämä on kysymys, joka Ruohonjuuren asiakkaita toisinaan askarruttaa. Asiantuntijana tässä podcastissa luonnonkosmetiikan moniosaaja Tiia Tyynysniemi.
  Kuuntele tästä >>

8. Kurpitsansiemen on terveyttä tulvillaan – haastattelussa Foodinin perustaja ja toimitusjohtaja Lasse Jalkanen
Ruohonjuuren asiakkaiden suosikkeina paistattelevat Foodinin kurpitsansiemenet kasvatetaan itävaltalaisilla perheviljelmillä ja ne ovat kuuluisaa Styrian-lajiketta. Tässä podcastissa Foodinin perustaja ja toimitusjohtsja Lasse Jalkanen kertoo lisää näistä erinomaisista kurpitsansiemenistä!
  Kuuntele tästä >>

7. Mahtava maca  – haastattelussa Puhdistamon tuotekehityspäällikkö Markus Lundström
Maca on toden totta Superfood isolla ässällä! Maca-jauhetta nauttimalla saat tämän vahvistavan, adaptogeenisen kasvin hyödyt tehokkaasti elimistösi käyttöön. Mitkä ovat macan oleellisimmat terveyshyödyt ja mihin ne perustuvat? Siitä otimme nyt selvää tässä podcast-jaksossa, jossa haastattelussamme on Puhdistamon tuotekehityspäällillö Markus Lundström.
  Kuuntele tästä >>

6. Aidon oliiviöljyn jäljillä – haastattelussa oliiviöljyasiantuntija Timo Tyynysniemi
Oliiviöljyjä on moneen junaan – ja osa niistä on syytä jättää jopa asemalle. Aika ajoin oliiviöljy nousee otsikoihin ruokaväärennöksistä puhuttaessa. Väitetäänkin, että juuri oliiviöljy olisi maailman väärennetyin elintarvike ja valtavien myyntimääriensä vuoksi ruokahuijareille yksi tuottoisimmista tulonlähteistä. Mistä sitten voi luotettavasti tunnistaa aidon oliiviöljyn? Tässä podcastissa oliiviöljyasiantuntija Timo Tyynysniemi kertoo aiheesta lisää.
  Kuuntele tästä >>

5. Stressin biohakkerointi ennen kesälomaa, lomalla ja lomien jälkeen – haastattelussa biohakkeri Teemu Arina
Kuuntele biohakkeri Teemu Arinan vinkit kesälomaa edeltävän stressin nujertamiseen sekä siihen, miten lomanjälkeinen arki aloitetaan ylivireeltä välttyen.
  Kuuntele tästä >>

4. Ravinnosta suojaa kesäiholle – haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja
Onko sisäisiä aurinkovoiteita olemassa? Voiko kesän kynnyksellä ihoaan valmistella auringolle ravinnon avulla? Kuuntele ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan vinkit kesäisen hyvinvointisi tueksi.
  Kuuntele tästä >>

3. Lääkinnälliset sienet – haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja
Mitä ovat lääkinnälliset sienet ja miten niitä voidaan käyttää terveyden tukena? Uusimmassa Ruohonjuuri podcastissa haastattelussa ravintovalmentaja Jaakko Halmetoja.
  Kuuntele tästä >>

2. Ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen – haastattelussa Pharma Nordin Katja Saarikoski
Kevään koittaessa moni tunnistaa kevätväsymyksen hiipivän kehoon. Kroppa tuntuu toisinaan nuutuneelta ja olo on kuin olmilla. Olisiko ubikinonista apua väsymyksen voittamiseen? Kuuntele Pharma Nordin Katja Saarikosken vinkit hyvinvointisi tueksi.
  Kuuntele tästä >>

1. Vinkit Höyhensaarimatkalle – haastattelussa fytonomi Birgit Stenroos
Joka ilta ei lamppu meinaa nykyihmisellä sammua – ja jos sammuukin illalla, niin se saattaakin syttyä uudelleen keskellä yötä. Nukahtamisvaikeudet ovat melko yleinen vaiva. Kysyimme fytonomi Birgit Stenroosilta, mistä tämä johtuu ja mikä avuksi vaivaan. Kuuntele podcast ja nappaa vinkit oppaaksesi Höyhensaarimatkalle!
Kuuntele tästä >>