Itiksen Ruohonjuuri palvelee Sinua ilomielin!


Mitä iistimpää – sitä siistimpää!

Uudistetun ja freesatun myymäläkonseptin mukainen Ruohonjuuri palvelee sinua Itiksen kauppakeskuksessa.

Ruohonjuuri sijaitsee Itiksen kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin oikealla puolella siten, että myymälään avautuvat sisäänkäynnit sekä Tallinnan aukiolle että kauppakeskuksen sisään-/ulosmenokäytävään. Kartta myymälän sijainnista:

Lämpimästi tervetuloa tekemään fiksuja valintoja!
Paras Ruohonjuuri 2015 -palkinto myönnettiin vuoden viimemetreillä Itäkeskuksen myymälälle seuraavin perusteluin:
– asiakastyytyväisyyys ja positiivinen asiakaspalaute
– innostunut fiilis ja eteenpäin suuntaava draivi
– myyntien kasvu
– myymälän siisteys ja esillepanot
– esimiestyö ja yhteishengen luominen
– järjestelmällinen ja aktiivinen työ tuotteiden saatavuuden ja tuotevalikoiman parantamiseksi

Mahtavat asiakkaat ja keskinäinen kunnioitus menestyksen salaisuutena

Maailman itäisintä Ruohonjuurta luotsaava Heidi uskoo onnistumisten salaisuuden löytyvän siitä, että kaikki itisläiset kunnioittavat toistensa työtä ja ovat siitä kiinnostuneita.
– Ja ennen kaikkea: asiakkaamme ovat aivan ihania ja heitä on ilo palvella, Junkkari kiittelee.

Oli asiakas millä tuulella tahansa myymäläämme tullessaan, teemme parhaamme ilahduttaaksemme häntä ja palvellaksemme mahdollisimman hyvin. Kun huomaa työnsä kantavan hedelmää, on asioita mukavaa viedä eteenpäin, selvästi positiivisessä kierteessä kiemurtavat ruohonjuurelaiset summaavat.

Voittajamyymälämme on avoinna arkisin klo 10-21, lauantaisin klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 12-18. Tervetuloa hyvän mielen ostoksille Itäkeskuksen Ruohonjuureen!

 

SUSANNA, tuotevastaava, asiakaspalvelija

”Laajenevasta ja monimutkaisesta ravintoviidakosta voi löytää oman tervehdyttävän ja ennen kaikkea antoisan tiensä, varsinkin, kun muistaa vanhan sanonnan: ”Kysyvä ei tieltä eksy!” Jo pienet karsinnat ruokavaliosta ja lisäykset, kuten esimerkiksi marjajauheet ja havu-uutejuoma, tekevät ihmeitä. :-)”

SARA, asiakaspalvelija

”Sydäntäni lähellä ovat erityisesti luonnonmukainen kauneudenhoito, aito lisäaineeton ruoka sekä kokonaisvaltainen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito laadukkaan ravinnon avulla.”

JENI , asiakaspalvelija
Minua elävöittää kehon ja mielen ravitseminen puhtailla ja laadukkailla ruoka-aineilla sekä luonnollisilla lisäravinteilla. Koen ympäristöystävällisen elämäntavan hyvin tärkeäksi. Myös käyttämäni kosmetiikka sekä siivous- ja pesuaineet ovat ehdottomasti ekotuotteita. Ruohonjuuresta löytyvät nämä kaikki! 🙂 Kaiken tämän kruunaavat elämässäni liikunta ja meditaatio.”

RIINA,  asiakaspalvelija

”Olen innostunut nopeista kasvisruuista. Lapsiperheen arjessa lämpimän ruuan tulee olla tarjolla heti. Siirryttyäni kasvispainotteisempaan ruokavalioon, olo on keventynyt ja kehossa on enemmän virtaa.

Suosikkituotteitani ovat mm. härkäpapurouhe, spelt-pinaattipasta, inkiväärimurska sekä beluga mustalinssi.

Minua inspiroi kasvispainotteinen luomuruokavalio. Panostan ruuan laatuun ja nautittavuuteen. Luomuruuan ansiosta olen kokenut aistiherätyksen: mottoni onkin, syön sitä mitä tekee mieli.

Uskon, että kehomme kertoo mitä se tarvitsee, kunhan opimme kuuntelemaan sitä. Suosikkituotteitani ovat luomu vihannekset, öljyt, palkokasvit sekä Sonnetorin mausteet.”