Hieno nokkosyrttisuola, 100 g

Hieno nokkosyrttisuola, 100 g
5,25 €
( 52,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Ytimekäs yrttisuola tuo makua elämääsi!

Yksityiskohdat

Nokkosta, vuohenputkea, tilliä sekä laadukasta merisuolaa sisältää tämä Helsinki Wildfoodsin taivaallinen yrttisuola.

Mahtavan maukkautensa vuoksi sitä tarvitaan vähemmän kuin tavallista suolaa - testaa ja ihastu itsekin!

Helsinki Wild Foodsin hienossa nokkosyrttisuolassa käytetään pohjana puhdistamatonta ja valkaisematonta, huippu- laadukasta ranskalaista Guéranden merisuolaa.

Guéranden merisuolalla on Ranskan kansallinen sertifikaatti Nature & Progres, joka voidaan myöntää suolalle, joka on puhdistamatonta ja täysin luonnonmukaista, sekä kerätään suojellulta ja saasteettomalta alueelta.

Nokkonen ja vuohenputki tuovat suolaan ihania Suomen metsän makuja, joita tuttu kotimainen tilli pehmentää mukavasti.

Hieno nokkosyrttisuola sopii yleismausteeksi niin gourmet- kuin kotiruokiin. Erityisen hyvin se sopii munakkaisiin, suolaisiin piirakoihin ja leipätaikinaan.

Helsinki Wildfoods -tuotteissa käytetään ainoastaan kotimaisia yrttejä, jotka ovat keväästä peräisin sopimuskeräilijöiltä ja -viljelijöiltä.

Tuotteissa käytetyt yrtit ovat aina luonnonmukaisesti ja myrkyttömästi kasvatettuja. Kemiallisia lannoitteita tai kasvintorjunta-aineita ei käytetä. Lannoitukseen käytetään korkeintaan karjanlantaa tai kasvikompostia ja tuholaistorjuntaan nokkosvettä tai muuta vastaavaa.

Nokkoset kerätään nuorena, jotta saadaan parhaat ravintoainepitoisuudet.

Nokkosen osalta on hyvä muistaa, että asianmukaisesti kasvatettu nokkonen on erityisen ravinteikas, ja se on villiä huomattavasti tasalaatuisempaa ja nitraattien määrää pystytään valvomaan.

Helsinki Wildfoods ytimekkäitä yrttituotteita nauttimalla pääset sinut tutkimusmatkalle suomalaisten luonnonvaraisten kasvien maukkaaseen maailmaan.

Pohjolan valoisat kesäyöt ja kolea kaamosaika luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön herkulliselle ja ravintorikkaalle suomalaiselle villivihannes- ja yrttikatraalle.

Helsinki Wildfoodsilla ollaan erityisen ylpeitä kotimaisista luonnonvaraisista herkuista. He haluavat olla mukana rakentamassa vahvaa suomalaista ruokakulttuuria suomalaisten luonnonyrttien- ja vihannesten, marjojen, sienien ja koivumahlan varaan.

Mausteiden ripottelu omien suosikkiruokien päälle, teeksi ja smoothieisiin on helpoin tapa aloittaa suomalaisesta superruuasta villiintyminen.

Lähde kanssamme tutustumaan luontomme antimiin ja huomaa, että luonto ei ole niin kaukana, vaikka kaupungissa asuisitkin. Nauti matkasta!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710009
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Raffinoimaton merisuola 92,5%, nokkonen 6%, vuohenputki, tilli.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Nokkonen, Yrttisuolat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen