Luuliemen hyödyt terveyden tukena

Tiesitkö, että luuliemi vahvistaa vastustuskykyä ja puhdistaa kroppaa? Trendieliksiiriksikin tituleerattu luuliemi tekee hyvää myös iholle, kynsille, vatsalle ja nivelille.
luuliemi biomed

Luuliemi on monipuolinen tuote terveytesi tueksi! Pitkät perinteet omaava, sittemmin terveystrendiksikin kivunnut luuliemi tukee terveyttä hämmästyttävän monipuolisesti. Tuo luonnollinen puhtipmmi “keksittiin” noin 2500 vuotta sitten kun tarkoituksena oli hyödyntää saaliseläimet kokonaisuudessaan. Koska luuta oli hankalaa pureskella, alettiin luita lämmittää vedessä heittämällä sekaan kuumia kiviä. Kun luita haudutettiin pitkään, saatiin luiden ja luuytimien arvokkaat ravinteet hyödynnetyksi.

Luuliemi on “nivelruokaa” parhaasta päästä!

Luuliemijauhe on luonnollinen gelatiinin, kollageenin, glukosamiinin, kondroitiinin, hyaluronihapon ja aminohappojen lähde. Niveltemme rakennusaineena paistatteleva gelatiini auttaa pitämään nivelet terveinä ja joustavina. Luuliemeen liuenneena gelatiini ja muut nivelten hyvinvointia buustaavat, arvokkaat ravintoaineet ovat elimistön helposti hyödynnettävässä muodossa. Liemimuotoinen puhtipommi tukeekin ihanteellisesti nivelterveyttä - minkä moni luuliemen käyttäjä onkin ilahtuneena todennut.

Luuliemestä hyötyvät myös hiukset, iho ja kynnet

Vaikkei heti niin ajattelisikaan, luuliemi on myös kauneusruokaa. Sen sisältämät gelatiini ja kollageeni pitävät niin hiukset, ihon kuin kynnetkin terveinä ja kauniina.

Elimistön kyky tuottaa kollageenia vähenee noin 25 vuoden iässä. Kun kollageenin määrä pienenee, alkaa ryppyjä, juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä näkyä iholla. Sisältämänsä kollageenin vuoksi luuliemi onkin ampaissut suosioon myös ihon kauneudesta kiinnostuneiden keskuudessa.

Luuliemi tekee eetvarttia myös suoliston kunnolle. Koska suoliston hyvinvointi heijastuu suoraan ihon kuntoon, tukee luuliemi ihon terveyttä varsin monesta vinkkelistä vilkuillen.

Vatsan ja suoliston tunnettu tuki

Vatsa hyvin - kaikki hyvin. Suoliston kunnon merkitys ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille on viime vuosina levinnyt laajaan tietoisuuteen - ja hyvä niin! Luuliemellä on näppinsä pelissä myös suoliston hyvinvoinnin tukijana. Luuliemen sisältämät gelatiinin ja kollageeni ovat hyväksi suoliston terveydelle. Koska nestemäisenä luuliemi on helposti sulava kulauteltava, sen arvokkaat ravintoaineet imeytyvät elimistön hyödynnettäväksi varsin vaivattomasti.  

Vahvempi vastustuskyky

Suoliston hyvinvointia tukemalla luuliemi buustaa myös vastustuskykyä vahvemmaksi! Suoliston kunto vaikuttaa suoraan immuunijärjestelmän toimintaan. Esimerkiksi vuotavasta suolesta kärsivillä on kropassaan tulehdustila, joka aiheutuu siitä, että vahingoittunut suolisto päästää haitallisia aineksia elimistöön. Luuliemen sisältämät kollageeni, gelatiini, proliini, glutamiini ja arginiini auttavat suolistoa tervehtymään ja petraavat siinä samalla myös vastustukyvynkin entistä ehommaksi.

Puhdista kroppaasi luuliemen avulla!

Luuliemi sopii myös detox-kuurien kumppaniksi. Maksan toimintaa tukeva luuliemi laittaa kuona-aineille kyytiä edistäen sitä kehon puhdistumista. Luuliemi auttaa myös alentamaan tulehdustilaa elimistössä. Tuon terhakoittavan terveyseliksiirin sisältämät kalium ja glysiini tukevat sekä solujen että maksan puhdistumista.

Luuliemen valmistaminen on aikaa vievää hommaa, koska ravinteiden irtisaamiseksi haudutella pitää vähintään vuorokauden ajan. Helppoutta luuliemiasioihin tuuppaa Biomed-sarjan sellaisenaan käyttövalmis luuliemijauhe, joka on valmistettu Suomen Lapissa laiduntaneiden porojen luista. Luuliemijauheeseen hyödynnettään porojen luut, jotka muutoin jäisivät ylijäämäksi. Luuliemijauheesta saa kroppansa iloksi kaikki “alkuperäisen” luuliemen hyödyt varsin vaivattomasti: sekoita jauhetta veteen ja nauti!

 

Osta Biomed -luuliemijauhe Ruohonjuuren verkkokaupasta >>