Spirulinatabletit, 100 g

Spirulinatabletit, 100 g
15,65 €
( 156,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ravitse kroppasi entiskin ehommaksi!

Yksityiskohdat

Spirulina on mikroskooppinen levä, yksi maailman ravinteikkaimmista ruoka-aineista, mitä luonto on meille suonut. Spirulina on täynnä varsinkin urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita mm. antioksidantteja, vitamiineja ja proteiinia.

Spirulina tabletit ovat näppärä tapa buustata itsesi entistä ehommaksi!

Spirulina on maailman proteiinipitoisimpia ruokia.Huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.

Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Aloita yhdellä tabletilla päivässä. Nosta sen jälkeen:

Lapset (alle 10-v): 6-10 tablettia päivässä

Lapset (yli 10-v) ja aikuiset: 12-20 tablettia päivässä

Terapeutiinen annos: 22-40 tablettia päivässä

Superannos, esim. urheilijalle 60 tablettia tai enemmän

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039221154,6430039221352
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Ainesosat: 100% Spirulina Pasifica*
  * = luomulaatua.

  Ravintosisältö / 100 g:
  Energia: 326 kcal
  Proteiinit: 60-70 g
  Hiilihydraatit: 12 g
  Rasvat: 5,9 g
  Ravintokuidut: 2,5 g
 • Alkuperämaa: Taiwan
 • Tuotetyyppi: Spirulina
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen