Emäksinen yrttitee , 100 g

Emäksinen yrttitee , 100 g
10,99 €
( 109,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Luonnon tehokkaimmista yrteistä tehty miedonmakuinen, emäksinen yrttijuoma!

Yksityiskohdat

P. Jentschuran 49 erilaisesta yrtistä, siemenestä, juuresta ja kukinnosta koostuva emäksinen, miedonmakuinen yrttijuomatee on ihanteellinen paasto- ja dieettijuoma. Juoma ei sisällä aromi-,säilöntä- ja väriaineita. Juoman mineraalit ja hivenaineet ovat luonnollista alkuperää. Kehon kuona-aineita puhdistava yrttijuoma toimii oikein oivallisesti mm. detox-kuurien tukena. Se sisältää erityisesti ruuansulatusta ja vatsan & suoliston hyvinvointia tukevia tehoyrttejä mm.:

- Voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on todella suosittu detox-yrtti. Se saattaa myös suojella soluja hapettumisstressiltä. Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan sekä virtsateiden terveyteen. 

- Vatsan toimintaa ja vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. 

- Antioksidanttirikas sitruunamelissa (Melissa officinalis), vaikuttaa suotuisasti kognitiivisiin kykyihin, ruuansulatukseen ja hengitysteiden hyvinvointiin. Sitruunamelissalla on myös rentouttava, tyynnyttävä, mieltä rauhoittava edistävä vaikutus.

- Luonnon vanttera voimakasvi nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös hengitysteille,nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. 

Lakritsinjuuri on monipuolinen yrtti, joka sisältää paljon aktiivisia ainesosia kuten flavonoideja. Lakritsinjuurella on myös moninaisia terveyshyötyjä, kuten normaalin vastustuskyvyn, ruuansulatuksen, virtsateiden, hengitysteiden ja ihon kunnon ylläpito. 

Valmistus: 

I litra teetä  1 rkl irtoteetä
Yksi mukillinen 1 tl irtoteetä

Laita yrttikouhe teekannuun tai mukiin ja lisää kiehuva vesi. Anna teen hautua korkeintaan 2-3 minuuttia ja kaada siivilän läpi. Jotta yrttijuoma on emäksinen, käytä yrttirouhe vain kerran. Tee enemmän kerralla ja juo pitkin päivää – vaikkapa kylmänä janojuomana. 

Säilytys: 
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa sekä auringonvalolta suojattuna. 

P.Jentschura -tuotesarja on korkealaatuinen saksalainen emäksinen hoitosarja, josta löytyy tuotteita niin sisäisesti että ulkoisesti käytettäväksi. Tuotteet pyrkivät palauttamaan kehon emäs-happotasapainon luonnolliseen tilaan, joka ihmisellä on syntyessään. P. Jentsuran tarkoituksena on tuoda markkinoille hoitosarja, joka tuo käyttäjilleen kauneutta, elinvoimaa ja elämäniloa keskellä tämän päivän kiireellistä elämänrytmiä.

Lisätiedot

  • EAN: 4260196680073
  • Ainesosat: Lakritsajuuri, Sitruunamelissa, Sitruunankuori, Lipstikka, Timjami, Kaneli, Sitruunaruoho, Lipstikanjuuri, Villi timjami, Heinäratamo, Viininlehti, Iisopinlehti, Omenankuori, Fenkolinsiemen, Lehmuksenkukka, Rohtoimikkä, Meirami, Ruusun terälehdet, Rosmariininlehti, Ruusunmarjankuori, Kumina, Laventelinkukka, Sellerinlehti, Anis, Latva-artisokka, Rohtorautayrtti, Mansikanlehti, Rakuuna, Eukalyptuksenlehti, Mustaseljankukka, Humalankukinto, Mustaherukanlehti, Kardemumma, Kuminansiemen, Voikukanlehti, Maté, Appelsiininlehti, Latva-artisokanlehti, Basilika, Nokkosenlehti, Karhunvatukanlehti, Tillinsiemen, Juolukka, Vadelmanlehti, Korianteri, Karhunlaukka, Pukinjuuri, Kesäkynteli, Tilli
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen