RUOHONJUURI-APURAHAT JA RUOHONJUURI-PALKINTO

Ruohonjuuri-palkinto ja -apurahat 2020 nyt haettavissa

Ruohonjuuri-rahastosta jaetaan vuosittain yksi palkinto sekä useampia apurahoja kehitys- ja tutkimushankkeille, innovaatioille ja toimintaan, jotka edistävät energian ja raaka-aineiden
viisasta käyttöä, luonnon kanssa tasapainossa olevan yhteiskunnan kehittämistä sekä maapallon luonnonvarojen oikeudenmukaista käyttöä.

Vuonna 2020 palkinto ja apurahat kohdistetaan erityisesti toiminnalle, joka edistää luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä ja/tai hiilineutraalia tulevaisuutta.

Ruohonjuuri-palkinto ja -apurahat ovat vähintään 1 000 ja enintään 5 000 euroa. Palkinnon tai apurahojen saajat voivat olla yksityisiä henkilöitä, yhteisöjä, työryhmiä tai kansalaisliikkeitä.
Samaan hankkeeseen tai saajalle voi joko esittää palkintoa tai hakea apurahaa.

Ruohonjuuri-palkintoa voi esittää ja apurahaa hakea tiivistelmälomakkeella, jonka saat myymälästämme tai ladattua alla olevasta linkistä.

Esitykset ja hakemukset osoitetaan Ruohonjuuri Oy:n hallitukselle siten, että ne ovat perillä Ruohonjuuri Oy:n toimistossa maanantaina 7.9.2020 kello 16.00 mennessä osoitteella
Salomonkatu 17 B, 00100 Helsinki tai sähköpostitse: hallinto@ruohonjuuri.fi

Lisätietoja antavat klo 9.00—16.00 toimitusjohtaja Arto Ranta-aho, puhelin 050 373 0330 sekä hallituksen puheenjohtaja, Tuulikki Markkula, puhelin 040-516 5641.

Lataa hakulomake tästä:

Ruohonjuuri rahaston hakulomake / palkintoehdotus

Aiempien vuosien Ruohonjuuri-palkinnon ja -apurahojen saajat >>

Ruohonjuuri-rahaston säännöt >>

Tietosuojaseloste >>