Benjamissimo-suklaat – Hyvän mielen herkkuhetkiin!

Vuonna 2014 perustetun Benjamissimo-suklaasarjan Bio Benjamin mielestä suklaan pitäisi levittää onnellisuutta maailmaan. Ei siis ainoastaan suklaa nauttijalle, vaan kaikille suklaan tuotantoprosessissa mukana oleville.

benjamissimo-suklaat
Tammikuu 2018. Yrityksen yksi perustajista vierailee perheyrityksessä Kolumbiassa.

 

Benjamissimo-suklaat: vastuullinen valinta herkutteluhetkiin

Suklaantuotannon alussa on aina viljelijä, jonka uutteran työn tuloksena kaakaota saadaan raaka-aineeksi. Lapsityövoimaa, ihmiskauppaa, kestämättömiä työoloja: maailman suklaantuotanto on valitettavasti vääryyksiä pullollaan ja ketjun tärkein lenkki tulee usein riistetyksi.

Bio Benjaminin missiona on valikoida tarkkaan suklaiden ainesosat ja tukea viljelijöitä, joiden kanssa yhteistyötä tehdään. Näin viljelijät saavat kunnollisen korvauksen työstään ja tulevat muutenkin kohdelluiksi oikeudenmukaisesti. Ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö nämä ahkerat ihmiset, ansaitsisi hyvää elämää! Kestävä kehitys ja eettinen viljely yhdistettynä huippulaatuun ovat Benjamissimon tärkeimpiä tavoitteita.

benjamissimo-suklaat

Benjamissimo-suklaat: Tuotanto

Riippuen siitä, minkä makuista suklaata halutaan valmistaa, etsitään Benjamissimon yhteistyökumppanit Latinalaisesta Amerikasta, Nicaraguasta, Kolumbiasta, Ecuadorista tai Dominikaanisesta Tasavallasta. Ensiarvoisen tärkeää kumppaneiden valinnassa on luomuviljelyyn sitoutuminen ja toimitusketjun läpinäkyvyys. Entisaikojen mallin mukaan kaakaopuut istutetaan mangon, avokadon ja/tai papaijan läheisyyteen, mikä antaa kaakaopavulle hienon ja tasapainoisen maun.

Benjamissimon tuotesarjasta löytyy seitsemän hurmaavaa vegaanista makua – mikä on sinun suosikkisi?

Ruohonjuuren henkilökunnan suosikiksi Benjamissimo-mauista on kivunnut sitruunainen matcha-valkosuklaa, jonka valkosuklaaosuus on loihdittu täyteläisestä kookoskermasta. Kokeile – ja tykästy toden teolla!

Nappaa Benjamissimo-suklaat maisteltaviksesi verkkokaupastamme >>