Mushroom Hot Cacao Mix with Reishi (Xoco Blue) 10 annospussia, 60 g

10 annospussia
Mushroom Hot Cacao Mix with Reishi (Xoco Blue) 10 annospussia, 60 g
10 annospussia
13,95 €
( 232,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton rawfood superfood vegaaninen
Maailman herkullisin stressinpoistaja?

"Ihana reishi-kaakaojuoma Xoco Blue Box, mukaanotettavissa pusseissa. Kun tarvitset hetken itsellesi, ihan missä vain, tästä löytyy mukavan lämmittävä kumppani. Lisää vain kuumaa vettä tai kuumaa (kasvi)maitoa - ja nauti!" - Tanja

Yksityiskohdat

Mushroom Hot Cacao Mix with Reishi eli Xoco Blue on herkullisin tasapainottaja, mitä ihminen vaan kuvitella saattaa!

Tämä mahtijuoma sisältää reishiä, joka on suosittua tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia! Ihan kaupan päälle ja kaiken lisäksi reishi vielä alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää!

Tämä tasapainottava juoma-aines pitää sisällään täyteläistä kaakaota, kanelia ja kardemummaa höystettynä vahvalla lakkakääpä tupla-uutteella.

Mahtijuoma-ainesta on helppo käyttää:
Sekoita helppokäyttöinen 6 gramman yksittäispussi noin desiin vettä ja nautiskele vahvasta suklaashotista kuin espressosta. Voit myös lisätä esimerkiksi kookosmaitoa tai kermaa ja nauttia täyteläisestä kaakao-lattesta! Yhdessä paketissa on 10 kpl näppäriä annospusseja. Mushroom Hot Cacao Mix with Reishi eli Xoco Blue on täydellinen jälkiruokajuoma, joka pitää sinut kaukana karkkipurkilta.

Tämä superterveellinen kaakaojuoma tasoittaa toimintaa ja auttaa palautumaan kaikesta päivän hektisyydestä.
Ota hetki itsellesi - ja nauti hyvällä omalla tunnolla!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 10 annospussia
  • EAN: 4897039310332,4897039310462
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kaakaojauhe, kookospalmusokeri, lakkakääpä (reishi) -tupla-uute, kaneli, kardemumma, stevia.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Raakakaakao, Reishi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen