Vehnänalkioöljy, 100 ml

Vehnänalkioöljy, 100 ml
7,95 €
( 79,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
E-vitamiinirikas, huippuravitseva öljy - myös raskausarpien ennalta ehkäisyyn.

Yksityiskohdat

Vehnänalkioöljy on eräs kaikkein rikkaimmista E-vitamiinilähteistä. Vehnänalkioöljy vaikuttaa edullisesti ihokudosten uudistumiseen, jonka vuoksi tämä öljy sopii erinomaisesti raskausarpien ja ihovaurioiden hoitoon sekä vanhenevan ihon vaalimiseen.

Aqua Oleum -öljyjä, kuten mitään muitakaan Ruohonjuuressa myytäviä tuotteita, ei ole testattu eläinkokein.

Vehnänalkioöljyn loistava ja monipuolinen rasvahappokoostumus (mm. kasviperäinen omega-3) korostaa öljyn sydänystävällistä kokonaisuutta. Se sisältää myös paljon antioksidantteja ja lisää vastustuskykyä!

Vehnänalkioöljy helpottaa kuukautisvaivoja ja lisää hedelmällisyyttä. Tukee mielen hyvinvointia, lisää vastustuskykyä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Se myös tukee ihon hyvinvointia ja edistää normaalia hermostotoimintaa sekä vauhdittaa ruuansulatusta.

annostus:  
Ulkoisesti: kosmeettiseen käyttöön
Sisäisesti: 1 teelusikka (5 ml) päivässä ruokailun yhteydessä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 702346000460
  • Ainesosat: 100 % vehnänalkioöljy
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Kasvoöljy, Vartaloöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka