Super vegeproteiiniseos, kookos-kaakao, 240 g

Super vegeproteiiniseos, kookos-kaakao, 240 g

Normaali hinta: 16,99 €

Special Price 12,95 €

( 53,96 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Voimaa vartaloon ja puhtia päivään verrattomalla vegeprotskukimaralla!

"Cocovin Super vegeproteiini kookos-suklaa on suosikkini! Usein vegaaniset proteiinijauheet vaativat totuttelua varsinkin maustettujen heraproteiinien jälkeen, mutta tämän uskoisin maistuvan myös perinteisten proteiinijuomien puolestapuhujalle. Kookossokeri antaa jauheelle kivasti maukeutta ja näin proteiinin voi sekoittaa vaikka suoraa veteen. Toimii myös smoothiessa! Tästä tuotteesta tykkäsi jopa puolisoni, joka on hyvin tarkka mitä treenin jälkeen suuhunsa laittaa."

- Erika Rautiainen, kilpa-aerobic:aaja ja Ruohonjuuren asiakas.

Yksityiskohdat

Cocovin verraton vegeproteiiniseos on huisin helppokäyttöinen, raikkaanmakuinen valinta, joka on ryyditetty viherjauheilla – puhtaasti luomulaatuinen ja kasvikunnan lähteistä.

Luomulaatuiset puhtipulverit: herneproteiini, riisiproteiini, hamppuproteiini ja auringonkukkaproteiini saavat käden käänteessä voimasi valloilleen. Lisätehoa tuotteeseen tuovat luomulaatuiset pellavansiemenjauhe, pinaattijauhe, lehtikaalijauhe, vehnänorasjauhe ja kaakaojauhe. Makeutettu glykeemiseltä indeksiltään varsin passelilla kookossokerilla. Testaa ja totea terhakoittava teho!

Ethän ylitä ohjeistettua annostusta tai jätä pussukkaa perheen pienimpien ulottuville, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430056283111
  • Ainesosat:

    Herneproteiini, riisiproteiini, kookossokeri, kaakaojauhe, hamppuproteiini, luontainen aromi, auringonkukkaproteiini, kookoshiutale, pellavansiemenjauhe. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

  • Nutrition Info: 15 g proteiinia/annos
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Herne, Riisi
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen