Vartalovoide, Calendula, 200 ml

Vartalovoide, Calendula, 200 ml
18,95 €
( 94,75 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Erittäin hellävarainen kosteuttaja herkkäihoisille ja lapsille.

“Erinomainen kuivan ihon voide talvipakkasille. Kosteuttaa ja imeytyy nopeasti. Tämän päälle voi laittaa kovilla pakkasilla vielä tarvittaessa tuhdimpaa kamaa, esim. sheavoita.”

- Sirkku

Yksityiskohdat

Vartaloemulsio, joka on niin mieto, että se sopii vastasyntyneellekin. Vastasyntyneen iho on paksuudeltaan vain noin viidesosa aikuisen ihosta. Ihon suojaaminen on siksi tärkeää, mutta se ei saa häiritä ihon kykyä vastaanottaa vaikutteita; kosketusta, lämpötilan vaihteluja, ilmavirtojen hipaisuja.

Calendula (kehäkukka)-tuotteet on kehitetty yhdessä kätilöiden, lääkäreiden ja farmaseuttien kanssa. Jopa yliherkkä iho, jolla on taipumusta atooppiseen ihottumaan, sietää Calendula-tuotteita erinomaisesti.

Käyttö: Pesun jälkeen hiero lämpimin käsin kosteahkolle iholle Calendula-vartaloemulsiota. Voide imeytyy nopeasti ja tuoksuu hetken kevyesti eteerisiltä öljyiltä.

Erinomainen herkkä- ja kuivaihoisen aikuisen päivittäinen vartaloemulsio. Imeytyy nopeasti eikä tahraa vaatteita.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638088183,4001638096539
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, Seesamiöljy, Manteliöljy, Glyseroli, Alkoholi, Glyseryylistearaatti SE, Setearyyliglukosidi, Hydratut kookosglyseridit, Kehäkukkauute, Kamomillankukkauute, Mehiläisvaha, Kaakaovoi, Ksantaanikumi, Glyseryylikaprylaatti, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Geranioli*, Sitraali* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Vartalovoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka