Vahva inkiväärijauhe, 100 g

Vahva inkiväärijauhe, 100 g

Normaali hinta: 24,95 €

Special Price 19,96 €

( 199,60 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Todella vahva inkivääri terveyttäsi tukemaan!

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen inkiväärijuurijauhe on todellinen superruoka, jota kannattaa nauttia terveytensä tueksi hyvillä mielin. HUOM! Tämä inkiväärijuurijauhe on todella vahvaa, siksi sitä ei kannata annostella niin paljon kuin muita luomuinkiväärijauheita.

Inkiväärillä on niin paljon mahtavia vaikutuksia, että se kannattaa taatusti ottaa elämänkumppanikseen - etenkin flunssakauden haasteiden koetellessa. Sekoittamalla puolisen teelusikallista inkiväärijuurijauhetta kuumaan, hunajalla makeutettuun veteen saat aikaan vallattoman vastustuskykyjuoman, jota voit nauttia vaikkapa päivittäin! Tiesitkö, että inkivääriä on käytetty jo vuosituhansia erilaisiin vaivoihin? Se onkin oivallinen varuste sekä lääke- että maustekaappiin sullottavaksi.

Annostus ja käyttöohje: Sekoita kuumaan veteen 1-5 ml ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia.

Tässäpä siis iskevä inkivääri, joka sopii monipuolisten ominaisuuksiensa ansioksi vakiovarusteeksi sekä keittiöön että lääkekaappiin.

Tämä luomuvinkiväärijauhe on puhdas, turvallinen ja aromikas ratkaisu käytettäväksi ruuanlaittoon, leivontaan ja itsehoitoon. Inkivääri tekee hyvää nivelillesi, avittaa lentsun kourissa taistelevaa ja pahoinvoinnista kärsivää.

Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Inkivääri on erittäin fenoli- ja antioksidanttipitoinen juurikasvi, joka ruoansulatusnesteitä ja sapen eritystä edistämällä parantaa ruoansulatusta. Inkivääri soveltuu oivasti myös flunssan ja limakalvojen tukkoisuuden hoitoon.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei iskevinkään inkivääri-ihanuus korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430065100027
  • Ainesosat: Ainesosat: Inkivääri*

    * = luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Inkivääri
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen