Super melatoniini vahva, 55 g

Super melatoniini vahva, 55 g
21,95 €
( 399,09 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
jos joka ilta ei lamppu sammu...

Yksityiskohdat

Kauniita unia ja vireää päivää

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin muodostuksessa tarvitaan mm. magnesiumia, sinkkiä ja B-vitamiineja. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia ravintolisänä, josta se imeytyy nopeasti.

Bioteekin Super melatoniinitabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi se sisältää magnesiumia, sinkkiä ja B-vitamiineja, jotka tukevat melatoniinin vaikutusta. Magnesium edistää lihasten hyvinvointia ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Sinkki edistää oppimista ja B5-vitamiini energisyyttä ja elinvoimaa. B3-vitamiini (niasiini) tukee hermoston normaalia toimintaa sekä luuston, hiusten ja ihon hyvinvointia, ja B6-vitamiini on tärkeä hormonitoiminnan säätelylle. Näin vireystila pysyy hyvänä päivällä ja uni maistuu yöllä.
Bioteekin Super melatoniini on valmistettu Suomessa. 


Annostus:
1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa. Tabletit niellään veden kera, mieluiten tyhjään mahaan.

Vaikuttavat aineet 1 tabl. Vertailuarvosta
Melatoniinia 1.9 mg
Niasiinia (B3) 24 mg 150 %
Pantoteenihappoa (B5) 9 mg 150 %
B6-vitamiinia (pyridoksiini) 2,1 mg 150 %
Magnesiumia 100 mg 27 %
Sinkkiä 10 mg 100 %Käyttörajoituksia:

Ei suositella samanaikaiseen käyttöön uni- tai nukahtamislääkkeiden kanssa. Melatoniinin käytöstä raskaus- tai imetysaikana ei ole turvallisuustutkimuksia.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • EAN: 6413620600132,6413620600545
 • Ainesosat:

  Ainesosat:Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Magnesiumtauraatti, Magnesiumoksidi, Sinkkisitraatti, Nikotiiniamidi Paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), Kalsium-D-pantotenaatti, Pyridoksiinihydrokloridi Melatoniini (synteettinen)

  Vaikuttavat aineet (1 tabl.)
  Melatoniinia 1,9 mg
  Niasiinia (B3) 24 mg
  Pantoteenihappoa (B5) 9 mg
  B6-vitamiinia (pyridoksiini) 2,1 mg
  Magnesiumia 100 mg
  Sinkkiä 10 mg

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Univaivoihin
 • Ominaisuudet: laktoositon