Tyrnitäysmehu (tyrnimehu), 500 ml

Tyrnitäysmehu (tyrnimehu), 500 ml
13,95 €
( 27,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Virkeyttä ja vitamiineja!

"Auringon jatke pimenevään syksyyn. Tämä vitamiinirikas viettelys antaa virtaa - tehon huomaat heti!"

- Mari


"Minun valintani on tyrnimehu, sillä juuri sillä aukeaa silmät pimeinä aamuina, tukka suoristuu ja vireystasokin nousee sen vitamiineista. Sopii shottina, smoothien joukkoon taikka vähän vedellä laimennettuna."

- Sara“Tyrnitäysmehusta valmistettu tyrnishotti heti aamusta herättää tai piristää iltapäivänuupahduksen yllättäessä! Tästä myös kätevästi C-vitamiinia esimerkiksi MSM-jauheen kanssa varmistamaan imeytyvyys!”

- Jonna"Ihanan kirpakka maku smoothieen tai mehuna."

- Jenni

Yksityiskohdat

Pastöroitua täystyrnimarjamehua, jossa hedelmälihaa. Valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä tyrnimarjoista. Sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Ei lisättyä sokeria. Säilöntäaineeton.

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös tekevän hyvää ihon kunnolle, ruuansulatukselle ja verisuonten terveydelle.

Tiedäthän myös sen, että tyrnikään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430022481121
  • Ainesosat: Ainesosat: Tyrnimarja (100%). Laimennettavaa.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen