Tyrnitäysmehu (tyrnimehu), 375 ml

Tyrnitäysmehu (tyrnimehu), 375 ml
8,40 €
( 22,40 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Kyllä tyrnimehu tiellä pitää!

Yksityiskohdat

Tyrni on luonteikas luonnonannin, joka piristää sekä kehoa että mieltä ihan jo pelkällä värilläänkin!

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös tekevän hyvää ihon kunnolle, ruuansulatukselle ja verisuonten terveydelle.

Tässäpä siis makuhermojasi hivelemään ja terveytesi tueksi kylmäpuristettu ja pastöroitu 100% täysmehu, jossa ei ole lisättyä sokeria tai lisäaineita.

Tyrnimehu on niittänyt vankkaa mainetta C-vitamiinikuninkaana, mutta aika harva tietää, että se on myös mitä mainioin E-vitamiinin lähde: 100 ml tyrnimerhua kattaa 27 % päivän E-vitamiinin saantisuosituksesta.

Tymäkässä tyrnitäysmehussa on päivän vitamiinit helposti nautittavassa muodossa!

Käyttö sellaisenaan tai laimennettuna maun mukaan. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 1 kk.

Tällä mainiolla marjamehulla saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei tämäkään tuote likipitäenkään korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430505006599,6430505006636
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Tyrni (100 %). Kylmäpuristettu, täysmehupitoisuus 100 %.

  100 ml tyrnimehua sisältää:
  Energia 180 kJ/43 kcal
  Rasva 1,6 g
  - josta tyydyttynyttä 0,5 g
  Hiilihydraatit 6,3 g
  - joista sokereita 5,2 g
  Proteiini 0,7 g
  Suola 0,05 g
  E-Vitamiini 3,2 mg*
  * 27 % päivän saantisuosituksesta.

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen