Tuuheuttava kuivashampoo, 51 g

Tuuheuttava kuivashampoo, 51 g
40,90 €
( 801,96 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu luonnonkosmetiikka vegaaninen

Hiustenpesu hetkessä - kuivashampoolla se käy!

Yksityiskohdat

Voiko helpompaa hiustenpesua ollakaan! Rahua-tuotemerkin 100% luonnollinen, tuuheuttava kuivashampoo, joka puhdistaa ja tuuheuttaa hiuspohjaa ja hiuksia ilman vettä. Sopii oivallisesti myös hiusten muotoiluun!

Tämän mahtituotteen innovatiivinen ja kierrätettävä pakkaus toimii kuin ponnekaasullinen suihkepullo, mutta täysin ilman aerosolia.  Kuivashampoon koostumuksessa komeilevat mm. maniokista valmistettu tapioka-tärkkelys ja savi, jotka imevät hiuspohjasta rasvaa ja likaa sekä jättävät kampaukselle tukevan pohjan.  Antiseptinen tähtianis auttaa puolestaan pitämään hiuspohjan puhtaana ja tuo kuivashampooseen raikkaan puhtaan tuoksun. Sopii kaikenvärisille hiuksille.

Käyttö: Kierrä pullon yläosaa, ravista ja purista. Suihkuta suoraan hiusjuureen. Tarvittaessa kampaa hiukset tai muotoile sormin. Voit käyttää kuivashampoota samalla tavalla myös muotoilutuotteena.

Amazonin sademetsissä asuvan Quenchua-Shuar-heimon naisten perinteisiin oppeihin ja kauneusrituaaleihin perustuvan 100 % luonnollisen luksussarjan Rahuan on kehittänyt newyorkilainen hiusmuotoilija Fabian Lliguin. Rahua (lausutaan Ra-wa) on ravitseva ja pehmentävä öljy, jota heimon naiset levittävät hiuksiinsa saadakseen niistä sileät, kiiltävät ja paksut. Fabian Lliguin huomasi rahuaöljyn salat ja testasi öljyä asiakkaidensa hiuksiin. Uskomattomien tulosten kannustamana hän kehitti tämän ihmeöljyn ympärille kokonaisen hiustuotesarjan.

Alusta asti oli tärkeää, että tuotesarja tulisi olemaan täysin ekologinen ja luonnonmukainen. Rahua haluaa osoittaa kunnioitusta perinteisille heimorituaaleille ja koko maapallon luonnolle edistäen sen monimuotoisuutta ja kauneutta.

Rahuan ylelliset tuotteet ovat sataprosenttisesti luonnollista alkuperääLuomulaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet sopivat vegaaneille ja ovat eläinkokeettomia. Ne eivät myöskään sisällä parabeeneja tai sulfaatteja

Lisätiedot

  • EAN: 859528006366
  • Ainesosat:

    INCI: Fuller’s earth (Clay), Organic Tapioca Starch (Cassava root), Illicium Verum (Star Anise), Vanilla Planifolia, Citric Acid.

  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Shampoot
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu, luonnonkosmetiikka, vegaaninen