Turmeric brainwave

30 kapselia
Turmeric brainwave
30 kapselia
19,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Turmeric brainwave on tietokonetyöläisen ylin ystävä ja aivojaan vaalivan iso ilo.

Yksityiskohdat

Tässäpä hyvinvointisi tueksi varsin vaikuttava sekoitus ayurvedisia yrttejä ja kurkumanjuurta. Turmeric Brainwave-ravintolisä sisältää jodia 30µg (vastaa 20% vuorokautisen saannin arvosta), joka edistää normaalia kognitiivista toimintaa ja normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Muina Turmeric Brainwaven terhakoittavina tehoaineina paistattelevat mm. luomulaatuiset Brahmi-lehti (Bacopa monnieri), Gotu kola -lehti (Centella asiatica), kurkumanjuuri, Reishi (lakkakääpä) ja tulsinlehtiuute (pyhä basilika).

Tämän tuotteen sisältämä, muistia tutkitusti tehostava ja kaikenlaista skarppiutta edistävä, antioksidanttisesti vaikuttava brahmi on tietotyöläisen ylin ystävä, joka auttaa selviytymään huimistakin haasteista kuivin jaloin ja turhia hermoilematta. Bacopa monnieri (eli ystävien kesken brahmi) on suosittu ja paljon käytetty ayurveda-yrtti, jonka käytön juuret ulottuvat muinaiseen Intiaan saakka. Brahmista on paljon hyötyä myös nykyihmisen iloksi, hektisimpienkin hetkien hehkutellessakin.

Turmeric Brainwaven sisältämä reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.

Turmeric Brainwaven sisältämä kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa. Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Annostus: 1-2 kapselia päivässä veden tai aloe vera -mehun kanssa ennen ateriaa. Ethän turhaan ylitä suositeltua annostusta, kiitos.Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
  • EAN: 5060229018229
  • Ainesosat: Brahmi-lehti* (Bacopa monnieri), Gotu kola -lehti* (Centella asiatica), kurkumanjuuri*, Reishi* (lakkakääpä), rosmariininlehtiuute*, kardemumma*, tulsinlehtiuute*◊ (pyhä basilika), kurkumanjuuriuute*◊, vesi, Seagreens® tuore merilevä *, kasviselluloosakapseli (hydroksypropyylimetyyliselluloosa). * = luomulaatuinen. Vaikuttavat aineet: 2 kapselin vuorokausiannos vastaa 4872 mg kurkumanjuurta ja 2320 mg rosmariininlehteä sekä sisältää 61 mg polyfenoleja, 20 mg kurkuminoideja, 14 mg katekiineja ja 4 mg EGCG-flavonoideja.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Kurkuma, Reishi
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu