Tuplasinkki, 25 mg

60 kasviskapselia
Tuplasinkki, 25 mg
60 kasviskapselia

Normaali hinta: 8,99 €

Special Price 7,50 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Tuplasinkki: kaksin aina kaunihimpi.

“Jos ei tällä pysy flunssa kaukana ja tukka vahvana niin ei sitten millään!”

- Riia

“Loistava tuote flunssan ehkäisyyn!”

- Mili

Yksityiskohdat

Tuplasinkki: kaksin aina kaunihimpi.

Puhdas+ -sarjan huippusuosittu Tuplasinkki sisältää sinkkiä kahdessa muodossa: sinkkiglukonaattina ja sinkkipikolinaattina. 

Sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineista ja esimerkiksi hyvän vastustuskyvyn kannalta välttämätön. Myös ihon, hiusten, kynsien ja silmien terveys on riippuvainen riittävästä sinkin saannista.
Sinkki myös edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa, normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa, kognitiivista toimintaa, DNA-synteesiä, hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä rasvahappoaineenvaihduntaa.

Käyttöohje: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. 

Puhdas+ Caps –tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita. Tuotteissa käytetään vegekapseleita ja ne ovat hypoallergeenisia. 

Brändi: Puhdas +
Pakettikoko: 60 kasviskapselia 
Alkuperämaa: Suomi

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kasviskapselia
  • EAN: 6430050002206
  • Ainesosat: Ainesosat:
    hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sinkkiglukonaatti, sinkkipikolinaatti
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Sinkki
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen