Tiikerin Voimasalva, 19 g

Tiikerin Voimasalva, 19 g
19,95 €
( 1 050,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Syvävaikutteinen tehovoide mm. kipeille lihaksille.

”Sulattaa syksyn urheiluinnostuksen kangistamat lihakset ja helpottaa hengitystä flunssan iskiessä. Joka huushollin must-juttu!"

- Elina”On nimensä veroinen voimatuote. Hieron sitä kipeytyneisiin lihaksiin ja tunnen välittömän vaikutuksen voiteen tunkeutuessa syvälle. Hartia- ja niskaseudulle laitan lisäksi Paras Ystävä -hoitotyynyn tehostamaan salvan vaikutusta. Koska Tiikerin voimasalva sisältää myös aromaterapeuttisia eteerisiä öljyjä, pidän sitä näin flunssakautena aina mukanani, kätevästi käsilaukussa. Salva auttaa myös tukkoiseen oloon.”

- Tiina“Mahtava voide etenkin niska- ja hartiakipuja lievittämään! Vinkki: Kokeile myös korvan taakse! ”

- Iina

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että  Frantsilan Tiikerin voimasalva sai maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden hyvinvointituotteiden joukossa?

”Onneksi meillä on kotimainen ja täysin luonnollinen hyvien vibojen vaihtoehto maailmanlaajuisesti tunnetulle kulttituote Tiikeribalsamille, joka sisältää ikävä kyllä parafiiniöljyä”, Kokko ylisti tätä hyvinvoinnin helmituotetta.

Huippusuosittu Tiikerin Voimasalva sulattaa hetkessä ja hellävaraisesti kaikenlaiset kolotukset ja tukokset tuoden kehoon ja mieleen virkeän olon.

Salvan sisältämät luonnolliset yrttiöljyuutokset, cayennepippuri ja eteeriset öljyt elvyttävät verenkiertoa ja lievittävät kipuja poistamalla kudoksesta kuona-aineita.

Salva on myös tehokas hengitystiehyiden avaaja. Siankärsämö, mesiangervo, mäkikuisma ja arnikkiuutokset edistävät verenkiertoa, lievittävät kipuja, poistavat kudoksesta aineenvaihdunnan jätteitä kuten maitohappoja. Elvyttävät kudoksen ja hermojen uudistumista kulumissa sekä rasitusvammojen yhteydessä. Cayenne-pippuriuutos lämmittää ja elvyttää verenkiertoa ja poistaa kipua.

Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt kamferi, rosmariini, neilikka, inkivääri, laventeli, timjami, kaneli, mustakuusi, piparminttu, kataja sekä luonnon piparminttuöljystä eristetty mentoli elvyttävät verenkiertoa, lievittävät kipua, auttavat aineenvaihduntajätteiden poistumista, hoitavat kulumia sekä auttavat mm. kylmästä johtuvissa vaivoissa kuten flunssassa.

Homeopaattinen arnikki auttaa vanhojenkin lihas- ja nivelvammojen ja rasitusten hoidossa. Suomalaiset kukkaterapiauutokset suopursu, voikukka ja kuusi elvyttävät solujen aineenvaihduntaa, auttavat vanhoissa rasitusvammoissa sekä erilaisissa jännityksissä ja kivuissa.

Salva säilyy parhaiten viileässä.

Käyttöohje: Salvaa hierotaan lievitystä kaipaaville alueille.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384070289
 • Ainesosat:
  Salvan luomuyrttiöljyuutokset: siankärsämö, mesiangervo, mäkikuisma ja arnikkiuutokset ja cayenne-pippuriuutos ovat olleet perinteisesti käytössä kuona-aineiden poistamiseksi.

  Aromaterapeuttiset eteerisetöljyt kamferi, rosmariini, neilikka, inkivääri, laventeli, timjami, kaneli, kataja ja mustakuusilämmittävät lihaksia ja auttavat tukkoisuuteen. Piparmintuneteerinen öljy sekä siitä valmistettu luonnon mentoli viilentävät ja virkistävät.

  Homeopaattinen luomuarnikki ja suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset suopursu, voikukka ja kuusi hoivaavat mieltä ja sitä kautta koko kehoa.

  Ainesosat / INCI:

  Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka öljyuutos)*, Filipendula ulmaria (mesiangervo, öljyuutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, öljyuutos)*, Capsicum annuum (cayenne-pippuri, öljyuutos)*, Cinnamomum camphora (kamferi, eteerinen öljy), Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Syzygium aromaticum (neilikka, eteerinen öljy), Zingiber officinale (inkivääri, eteerinen öljy), Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Thymus vulgaris (timjami, eteerinen öljy), Cinnamomum (kaneli, eteerinen öljy), Picea mariana (mustakuusi, eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy), Menthol (piparminttuöljystä eristetty mentoli), Olea europaea (oliiviöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Ledum palustre (suopursu, kukkaterapeuttinen uutos)*, Taraxacum officinale (voikukka, kukkaterapeuttinen uutos)*, Picea abies (kuusi, kukkaterapeuttinen uutos)*, Arnica montana (homeopaattinen arnikki)*.

  * = Luomua

  Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ka luomustandardit. 
  Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Lihaskipuihin