Takiaisvoide, 50 ml

Takiaisvoide, 50 ml

Normaali hinta: 26,95 €

Special Price 19,99 €

( 399,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Rasvaisen ihon kasvovoide, erityisesti akneiholle.

Yksityiskohdat

Takiaisvoide on rasvaisen ihon kasvovoide. Se on viilentävä, raikastava, puhdistava ja rauhoittava. Hoitaa akneihoa ja tasapainottaa talineritystä. Sopii erittäin hyvin nuorelle iholle sekä myös vaikka parranajon jälkeen rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Tuoksu sopii kaikille.

Argital on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Argital tuoteperheeseen kuuluvat vihreä savi -tuotteet, kasvojenhoito- ja vartalonhoitosarjat, anti-allergeeninen ihonhoitosarja, pohjaöljyt, eteeriset öljyt, aromaattiset hierontaöljyt, hygienia- ja pesutuotteet sekä vauvojen ihonhoitosarja.

Argital on toiminut alalla jo yli 30 vuotta ja tehnyt tunnetuksi vihreän saven monipuolisia käyttömahdollisuuksia ruumiin ulkoisessa ja sisäisessä hoidossa. Argital tuotesarjalle on myönnetty AIAB-ICEA- laatumerkit sekä seuraavat tuotekohtaiset sertifioinnit:

- BDIH -luonnonkosmetiikka laatumerkki
- DEMETER-biodynaamisen tuotteen laatumerkki

Tuotannossa raaka-aineita käsitellään mahdollisimman hellävaraisesti: Mm. Kasviraaka-aineissa suositaan luomu- tai biodynaamista tuotantoa ja dynamisaation (tuotepohjan raaka-aineiden rytminen käsittely läpi tuotantoprosessin) avulla pyritään säilyttämään tuotteen hoitoteho ja kasvien luontaiset ominaisuudet mahdollisimman lähellä alkuperäistä.

Lisätiedot

  • EAN: 8018968030511
  • Ainesosat: inci ja kuva tulossa
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Kosteusvoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka