Sushi-inkivääri, 50 g

Sushi-inkivääri, 50 g
5,99 €
( 119,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Raikkaan kirpeä sushi-inkivääri on heti valmis herkkuruoka!

Yksityiskohdat

Clearspringin herkullinen sushi-inkivääri sopii hyvin sekä länsimaiseen että itämaiseen keittiön ruokiin. Sen raikas, kirpeä maku stimuloi ruokahalua ja virkistää makuhermoja. Valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia väriaineita tai lisäaineita. Väri tulee luonnostaan punaisesta Shiso yrtistä.

Käyttö:

Viipaloi, lisää salaatteihin, sushiruokiin, sekä itämaisiin wokkiruokiin, voidaan syödä myös sellaisenaan.

Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5021554985860,5021554989509
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Tuore inkiväärijuuri*, vesi, riisiviinietikka*, merisuola, säilötty shiso* (shiso lehdet*, umeboshiluumumehu*, merisuola)

    * = Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Japani
  • Tuotetyyppi: Inkivääri
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen