Super A-vitamiini, 50 kaps

Super A-vitamiini, 50 kaps
11,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Ihon ja immuniteetin iloksi!

Yksityiskohdat

Mainio A-vitamiini palveluksessasi!

Hämärtää etkä meinaa nähdä? Iho on huonossa kunnossa ja kenties epäpuhtaudet ovat riesana? Limakalvot huutavat hoosiannaa?

Tuossa muunmuassa muutama aihe johon avuksi rientää tämä tehokas pikku apuri. Edellä mainittujen lisäksi kaivataan tätä kaveria myös kaikenmoisen kasvun ja immuniteetin tukena myös. Retinoli, tuo kaikkien huulilla helmeilevä tehoaine joka kosmetiikastakin on tuttu tekee taikojaan myös sisäisesti käytettynä kauneutta kukoistamalla.

Nappaa siis oitis matkaasi tämä ja viritä itsesi uudelle vuosikymmenelle!

Käyttörajoitukset : Ei suositella käyttöä A-vitamiinipitoisten aknelääkkeiden kanssa. Etenkin raskausaikana on varottava A-vitamiinin liikasaantia, koska se voi johtaa keskenmenoon tai epämuodostumiin.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6413620163507
  • Ainesosat: Auringonkukkaöljy Liivate Kosteudensäilyttäjä (glyseroli) Vesi A-vitamiini (retinyylipalmitaatti) Ingredienser: Solrosolja, gelatin, glyserol, vatten, vitamin A (retinylpalmitat)
  • Nutrition Info: 1 kapseli sisältää : A-vitamiini 900 mikrog (3000 IU) 112 % 1 kapsel innehåller: A-vitamin 900 mikrog (3000 IU) 112 %
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: A-vitamiini
  • Ominaisuudet: gluteeniton