Sumatra Lington Batak, papukahvi, 250 g

Sumatra Lington Batak, papukahvi, 250 g
7,95 €
( 31,80 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Hyvin hedelmäinen, keskitumma herkkukahvi Sumatralta!

Yksityiskohdat

Sumatra Batak on tummapaahtoinen, luomulaatuinen erikoiskahvi, jonka täyteläisen hedelmäisessä maussa voit maistaa luumun, kirsikan ja herkullisen suklaan vivahteita.

Tätä kahvia kasvatetaan Pohjois-Sumatralla Toba järven länsipuolella. Sumatra Lington Batak kahvia kasvattavat viljelijät, jotka kuuluvat Batak kansaan. Tämä on yhteinen nimitys joukolle pohjoissumatralaisia etnisiä ryhmiä, joilla on omat erityiset, joskin osin yhteiset, täysin muista etnisistä ryhmistä poikkeavat tavat ja kielet. Nimi Lington tulee kaupungin nimestä Lintong Nahuta, jonne viljelijät tuovat kahvinsa.

Muista Indonesian alueista poiketen tämä kahvi tarjoaa hyvin puhtaan, suutuntumaltaan fantastisen siirappisen maun, jossa on hieman mandariinin hapokkuutta ja sävyjä tummasta suklaasta ja luumuista.

Mikäli jotkut latinalaisen Amerikan kahveista ovat liian makeita tai hapokkaita sinulle, niin silloin tämä kahvi on sinua varten, joka etsit rohkean voimakasta, mutta jälkimaultaan hellää kahvia.

Tuotantoalue: Pohjois Sumatra (1000-1550 mpy)

Prosessointi: Semi-washed, aurinkokuivattu.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430021042538
  • Ainesosat: Ainesosat: tummapaahtoinen erikoiskahvi*.*= luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Papukahvi
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen