Suihkuvoide, Tyrni, 200 ml

Suihkuvoide, Tyrni, 200 ml
11,95 €
( 59,75 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Ihoa elvyttävä, hemaisevantuoksuinen suihku-unelma.

Yksityiskohdat

Tyrniöljy on erityisen ravitseva aine. Siinä on runsain määrin provitamiini-A:ta ja E-vitamiinia, joita kosmetiikassa käytetään niiden ikääntymisen merkkejä vähentävän vaikutuksen vuoksi.

Pehmeä, kermamainen suihkuaine hoitaa kuivaa ja atooppista ihoa. Ravitseva suihkuvoide on yhdistelmä runsaasti antioksidantteja sisältävää tyrniöljyä ja auringon kypsentämien appelsiinien, mandariinien ja greippien eteerisiä öljyjä. Hedelmäinen tuoksu virkistää mielen.

Tyrni-suihkuvoide vaikuttaa ihon toimintoja elvyttävästi ja auttaa ihon luonnollista uusiutumista.

Vegaaninen.

Weledan suihkuvoiteiden puhdistavat ainesosat ovat peräisin sokerista ja kookoksesta, jotka yhdessä muiden ainesosien kanssa pesevät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa lempeästi ja luonnonmukaisesti. Weledan tuotteet eivät kuormita ympäristöä vaan ovat 100 % :sti luonnossa hajoavia.

Käyttö: Sivele pieni määrä märälle iholle käsillä, sienellä tai pesulapulla, hiero kevyesti. Huuhtele.

Weleda - kokonaisvaltaista vartalon ihon hoitoa. Kehon ihonhoito on tärkeää niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin vuoksi. Kehon pinta, iho, on suurin elimemme, ja se joutuu jatkuvan rasituksen ja kulutuksen kohteeksi.

Vaikka vaatteet suojaavat osaa ihosta, ei vaatteiden alla olevaa ihonpintaa kannata unohtaa. Se, mitä sivelemme ihollemme imeytyy pintaa syvemmälle suoraan verenkiertoomme. Weledan vartalon ihonhoidon tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja hyvää tekeviä, ihon omia toimintoja tukevia tuotteita.

Weledan silkkimäiset öljyt, pehmeän raikkaat emulsiot ja voiteet sekä miedosti pesevät suihkuaineet ja saippuat sekä vahvistavat että suojaavat ihoa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638088282
  • Ainesosat: Vesi (Aqua), seesamisiemenöljy (Sesamum Indicum), sokeritensidi (Coco-Glucoside), alkoholi , aminohapot ( Disodium Cocoyl Glutamate) , glyseriini , karrageeni ( Chondrus Crispus), tyrniöljy, ksantaani, maitohappo, Limonene*, Linalool*, Citral. *Aidoista eteerisistä öljyistä.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Suihkuvoiteet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen