Suihkuvoide, Laventeli, 200 ml

Suihkuvoide, Laventeli, 200 ml
11,95 €
( 59,75 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Rentouttava ja harmonisoiva.

Yksityiskohdat

Miedon suihkuvoiteen kosketus iholla on kermamaisen pehmeä ja vaahto mieto. Laventeli-suihkuvoide hoitaa ihoa samalla kun se rauhoittaa mielen aidon eteerisen laventeliöljyn avulla. Laventelin rauhoittava vaikutus on parhaimmillaan kiireisen päivän päätteeksi, stressaantunutta mieltä tyynnyttämään.

Käyttö: Hiero pieni määrä voidemaista suihkuainetta kostealle, ei märälle, iholle. Huuhtele.

Et välttämättä tarvitse vartalovoidetta peseydyttyäsi Weledan suihkuaineilla, sillä ne eivät kuivata ihoasi.

Vegaaninen.

Weleda - kokonaisvaltaista vartalon ihon hoitoa. Kehon ihonhoito on tärkeää niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin vuoksi. Kehon pinta, iho, on suurin elimemme, ja se joutuu jatkuvan rasituksen ja kulutuksen kohteeksi.

Vaikka vaatteet suojaavat osaa ihosta, ei vaatteiden alla olevaa ihonpintaa kannata unohtaa. Se, mitä sivelemme ihollemme imeytyy pintaa syvemmälle suoraan verenkiertoomme. Weledan vartalon ihonhoidon tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja hyvää tekeviä, ihon omia toimintoja tukevia tuotteita.

Weledan silkkimäiset öljyt, pehmeän raikkaat emulsiot ja voiteet sekä miedosti pesevät suihkuaineet ja saippuat sekä vahvistavat että suojaavat ihoa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638088435
  • Ainesosat: Vesi, seesamiöljy, sokeritensidi, alkoholi, pesuaktiiviset aminihapot, glyseriini, karrageeni, laventeliöljy, ksantaani, maitohappo, aidot eteeriset öljyt.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Suihkuvoiteet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen