Spirulina-tabletit, 115 g

230 tablettia
Spirulina-tabletit, 115 g
230 tablettia

Normaali hinta: 13,95 €

Special Price 11,90 €

( 103,48 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Super-terveyttä spirulinasta!

”Kaikille sankareille yllättävän lahjan saa spirulina-jauheesta! Spirulina on ravinteikkuutensa vuoksi kroppaa suojaavanakin tunnettu, mielen ja kehon piristäjänä tehokkaaksi todettu voimapulveri (tai tabletti). Voittamaton voimabuusteri voi jopa yllättää koko kropan!”

- Heidi
“Kesä hipiän suojaaja, vahvistaa sisäistä aurinkosuojaa ja hoitaa muutoinkin kokonaisvaltaisesti :)”

- Sari“Tykkään että spirulina on ihan paras ja monipuolisin ravintolisä ja tablettina se menee parhaiten alas sekä itsellä että lapsella. .”

- Venla

Yksityiskohdat

Ravitse kroppasi entistä ehommaksi - varsin vaivattomasti spirulinan avulla!

Huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.

Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Spirulina (Arthospira platensis)on mikroskooppinen, yksisoluinen levä, joka on elänyt maapallolla siitä lähtien, kun täällä on ollut elämää. Spirulina on ehkäpä planeettamme ravinnetihein yksittäinen ruoka ja se on pakattu täyteen varsinkin urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita. Tämä ravinteikas levä ei sisällä lainkaan jodia.

Annostus: 4 tablettia päivässä

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että spirulinakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 230 tablettia
 • EAN: 6420617151140,6430043701369
 • Ainesosat: Ainesosat: 100% spirulina.

  Ravintosisältö / 100 g:
  Energia: 326 kcal
  Proteiinit: 60-70 g
  Hiilihydraatit: 12 g
  Rasvat: 5,9 g
  Ravintokuidut: 2,5 g
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Spirulina
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen