Spelttinäkkäri, chia & pellava, 200 g

Spelttinäkkäri, chia & pellava, 200 g
3,90 €
( 19,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Tämä ravinteikas rouskuteltava on näkkileipien aatelia!

Yksityiskohdat

Voiko näkkäri olla näin hyvää? Haukkaa itse ja lumoudu luomupurtavasta! Rapea, runsaasti maukkaita siemeniä sisältävä täysjyväspelttinäkkäri on terveellinen rouskuteltava. Tämä luomulaatuinen lumous on ryyditetty omega-pitoisilla chia- ja pellavansiemenillä. Nauti sellaisena tai levitteiden kera. Amisan luomulaatuiset spelttinäkkileivät ovat toden totta haukkapalojen aatelia - iske siis kiinni ja ihastu!

Tiesitkö, että kaikki Ruohonjuuressa myytävät Amisa-sarjan spelttinäkkileivät valmistetaan sosiaalisessa projektissa, joka antaa työtä vaikeasti työllistyville ihmisille? Herkuttele siis - teet samalla hyvää!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5032722311978
  • Ainesosat: Ainesosat: Spelttitäysjyväjauho* (55%), chia-siemenet * (5%), pellavansiemenet* (5%), kasvimargariini * (kasviöljyjen ja rasvojen *, vesi, suola (0,8%), emulgointiaine: auringonkukkalesitiini, porkkanamehutiiviste *, sitruunamehutiiviste *), hiiva, merisuola, leivinjauheseos: (lusiinijauho *, ohramallasjaauho *, spelttijauho *, raakaruokosokeri *, Spelttimallasjauho *, acerola-kirsikkajauhe *), kumina *
    *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Näkkileivät
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen